• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Βοηθήστε τον Ιστορικό Κρόνο να αποκτήσει το δικό του σπίτι»! – Ποιος το είπε;

May 02, 2021 165

 

Οι Αργυράδες και ο Κρόνος έχουν ανάγκη από αθλητικό κέντρο ΤΩΡΑ! –  Συνάντηση της Διοίκησης του Κρόνου με τον Δήμαρχο - Drepani.gr -  Argyrades.gr - news

Να θυμίσουμε ότι πριν από τρία  χρόνια ο Κρόνος Αργυράδων κατακτούσε το πρωτάθλημα της Κέρκυρας και έπαιρνε το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική. Ο Κρόνος που παρά τις υποσχέσεις της πολιτείας των εκάστοτε δημοτικών και περιφερειακών αρχών έχει μείνει χωρίς γήπεδο από το 2003.

Θυμίζουμε, λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα της 7ης Μαϊου 2018:

Ένα ακόμα εύστοχο σχόλιο για τον Κρόνο που αυτό που πέτυχε φέτος, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ΄Εθνική δεν ήταν εύκολο, όπως νομίζουν μερκοί. Αφού ο Κρόνος είναι μια ομάδα χωρίς δικό της σπίτι. Το σχόλιο από τον έμπειρο αθλητικογράφο Χρήστο Ιωάννου που συγχαίρει τον «μεγάλο εμνευστή» Γ. Καραϊσαρλή και όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας. Καλεί όσους αγαπούν το κερκυραϊκο ποδόσφαιρο να βοηθήσουν «τον Ιστορικό Κρόνο να αποκτήσει το δικό του σπίτι»! Αυτό είναι το μήνυμα προς όλους τους τοπικούς παράγοντες που όχι δεν έχουν βοηθήσει την ιστορική ομάδα των Αργυράδων, αλλά της κατάργησαν και το γήπεδο!

Αναλυτικά το σχόλιο – μήνυμα του Χρήστου Ιωάννου στο «Αθλητικό Καφενείο»:

«ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ...
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΔΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ κ. ΚΑΡΑΙΣΑΡΛΗ....
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ''ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ'' ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΓΟΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...»

Είναι αλήθεια ότι ο Χρ. Ιωάννου δε γράφει τακτικά για τον Κρόνο. Σπάνια γράφει αλλά με εξαιρετική ευστοχία. Να θυμίσουμε ένα ανάλογο σχόλιο μετά την πορεία στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας:

«Πολλά συγχαρητήρια και για μένα εσείς είστε οι ηθικοί κυπελλούχοι Ελλάδος 2016, χωρίς γήπεδο και χωρίς καμμιά στήριξη από τους τοπικούς άρχοντες».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search