Print this page

Η έξοδος του Μεσολογγίου για την ΑΕΛ & τοπικό ντέρμπι ΟΦΑΜ – Α.Ο Κασσιόπης

May 08, 2021 536

 

Να συνεχίσει το σερί των τριών νικών που την εκτόξευσαν στην κορυφή της βαθμολογίας θα επιδιώξει η ΑΕ Λευκίμμης στην έξοδο του Μεσολογγίου. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, η ΑΕ Λευκίμμης θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδου Μεσολογγίου τη γηπεδούχο ΑΕΜ την Κυριακή 9 Μαΐου 2021. Ώρα έναρξης: 15:00. Η ΑΕΛ με 5 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα με 12 – 7 τέρματα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Αχέροντα Καναλακίου με 16 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι με μόλις 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 4 ήττες ισοβαθμούν με 5 βαθμούς στην 11η θέση με τον Μ. Αλέξανδρο Καστοριάς.

Διαιτητής: Βαγγέλης Λαούρης (ΕΠΣ Φθιώτιδας) - Βοηθοί: Νικογιάννης Τσιπούρας & Νίκος Πλέσσας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) - Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Καψάλης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

 ΟΦΑΜ – ΑΟ Κασσιόπης

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΓ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/5 ΩΡΑ 17:00 Ο.Φ.Α.Μ. Ο.Φ.Α.Μ. AO ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ KATEIONA VS 1 9 8"

Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, ο ΟΦΑΜ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Α.Ο Κασσιόπης στο κερκυραϊκό ντέρμπι την Κυριακή 9 Απριλίου 2021. Ώρα έναρξης: 17:00.

Ο ΟΦΑΜ μετά από τις δυο σερί ήττες θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον Αστέρα Καληράχης με 13 βαθμούς έχοντας σημειώσει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Από την πλευρά του ΑΟ Κασσιόπης με εξαιρετική πορεία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος με σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία.  Από την τελευταία θέση μετά τις πρώτες αγωνιστικές ανέβηκε στην 7η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με 8 – 17 τέρματα.

Διαιτητής: Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου) - Βοηθοί: Δημήτρης Τσαντάς & Πολύτιμος - Άγγελος Σίσκας (ΕΠΣ Ηπείρου) - Παρατηρητής διαιτησίας: Νίκος Κούλιας (ΕΠΣ Κέρκυρας)

 

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου:

Κυριακή 9 Μαΐου 2021. Ώρα έναρξης: 17:00.

ΠΑΣ Πρέβεζα - Τηλυκράτης Λευκάδας

Αμβρακικός Λουτρού - Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων

Αστέρας Καληράχης Γρεβενών - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς

ΑΕ Μεσολογγίου - ΑΕ Λευκίμμης Κέρκυρας(15:00)

ΟΦΑΜ - ΑΟ Κασσιόπης

Παναγρινιακός- ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

Αχέρων Καναλακίου - Θύελλα Μοναστηρακίου Πρέβεζας

 

Η βαθμολογία (σε 7 αγωνιστικές):

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 16

ΑΕ Λευκίμμης 16

Τηλυκράτης Λευκάδας 15

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών 13

ΟΦΑΜ 13

ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας 11

ΑΟ Κασσιόπης 10

Παναγρινιακός 9

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αμβρακικός Λουτρού 8

ΑΕ Μεσολογγίου 5

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς 5

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου Πρέβεζας 4

ΠΑΣ Πρέβεζα 4

Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων 4

 

Σημείωση : Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς, από τον εντός έδρα αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας την 3η αγωνιστική.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.