Print this page

Vourligans: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους

June 02, 2021 785

 

Με ανακοίνωσή τους οι  Vourligans, οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟ Κέρκυρα αναφέρονται στο τέλος της σύγχυσης όσον αφορά την ονομασία επισημαίνοντας ότι "κανένας δημοσιογράφος/παράγοντας/φίλαθλος δε μπορεί να μπερδεύει τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ με τον ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ."
Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου 8 χρόνια η τότε διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα πήρε το ΑΦΜ του ΑΟ Κασσιόπης και  το «ΑΟ Κασσιόπης» έγινε σε συντομογραφία «ΑΟΚ» και προστέθηκε το Κέρκυρα με το ίδιο σήμα και χρώματα.   Από τη στιγμή που και μετά από δικαστικές διαμάχες ο ΑΟ Κέρκυρα επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας τα χρώματα και το  αρχικό σήμα έπρεπε να δοθεί λύση. Το ΔΣ του ΑΟ Κασσιόπης και ο πρόεδρος Σγουράκης δήλωσαν την ονομασία «ΑΟ Κασσιόπης» με το αντίστοιχο σήμα και αλλάζοντας τα χρώματα.
 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση των Vourligans:
Και κάπως έτσι έπεσαν χτες οι τίτλοι τέλους. Πλέον κανένας δημοσιογράφος/παράγοντας/φίλαθλος δε μπορεί να μπερδεύει τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ με τον ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ.
Επί 8 χρόνια η προηγούμενη διοίκηση της ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ηθελημένα ζητούσε παράτυπα από δημοσιογράφους να την αναφέρουν ως ΚΕΡΚΥΡΑ ή ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ. Δίχως δικαστική απόφαση. Έτσι γιατί μπορούσε. Τους δημοσιογράφους που συντάχθηκαν μαζί τους σε αυτήν την γελοιότητα να ξέρουν πως εμείς οι Vourligans ούτε τους ξεχνάμε ούτε φυσικά τους συγχωρούμε για το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν κι αυτοί και οι προηγούμενοι παράγοντες της ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ σε βάρος του αγαπημένου μας ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.
Ευχόμαστε στην νέα διοίκηση της Κασσιόπης κάθε επιτυχία μιας και αποφάσισε να μπει ένα τέλος στα ψεύτικα ονόματα, στα κλεμμένα σήματα και στους κλεμμένους ύμνους.
Εκ του ΔΣ των Vourligans
 
ΦΩΤΟ από το FACEBOOK των Vourligans
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.