• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΑΟ Βασιλατίκων: Να μην εφαρμοστεί ο νόμος - έκτρωμα του Αυγενάκη - Τα σωματεία να αποτρέψουν τις εκλογές παρωδία τις 30ης Ιουνίου! - ΒΙΝΤΕΟ

June 03, 2021 157

Πολλές φορές τα «μικρά» σωματεία δείχνουν τον δρόμο, όταν έχουν ανθρώπους με μεράκι και ικανότητες  και βάζουν τα γυαλιά στα «μεγάλα». Ο ΑΟ Βασιλάτικα εξέδωσε ανακοίνωση αναλυτική, εύστοχη και επαρκώς τεκμηριωμένη ανοίγοντας δρόμους. Ζητά» να μην εφαρμοστεί ο νόμος - έκτρωμα του κυρίου Αυγενάκη, καλούμε ακόμα τα σωματεία της Κέρκυρας με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουν τις εκλογές παρωδία τις 30ης Ιουνίου.»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Βασιλάτικα

«Ζήτω η Δημοκρατία. Ένα ωραίο πρωινό του Μαρτίου του 2020 ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κύριος Αυγενάκης αποφάσισε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού εξαιτίας τις πανδημία του κορωνοϊού και υποσχέθηκε στα σωματεία ότι θα τους δώσει το περιβόητο ποσό των 2500 ευρώ για να καλύψουν τα έξοδά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η εγγραφή των σωματείων στην πλατφόρμα που έθεσε σε λειτουργία και έτσι ξεκινάει ένας Γολγοθάς για τα σωματεία που πρέπει να τρέξουν για να μαζέψουν τα έγγραφα που ζητούσε η «αχόρταγη» πλατφόρμα να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα μην έχοντας άλλη επιλογή.

Φτάνουμε στον Οκτώβριο που αρχίζουν τα πρωταθλήματα αλλά πάλι δυστυχώς στα μέσα Νοεμβρίου αποφασίζεται νέα αναστολή, με τα έξοδα να τρέχουν, (παράβολα, δελτία, αγορά αθλητικού υλικού), αλλά είπαμε δεν πειράζει θα μας τα καλύψει η πολιτεία, αλλά δυστυχώς η πλατφόρμα είχε άλλη άποψη και αφού ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό, μας ζήτησε αθλητική αναγνώριση. Αλίμονο αν ένα σωματείο με 33 χρόνια ιστορίας και με κωδικό από τη ΓΓΑ ΛΕ17 να μην έχει αθλητική αναγνώριση. Προφανώς αυτό έγινε γιατί η ΓΓΑ δεν κράτησε ποτέ αρχεία. Ξεκινάμε λοιπόν πάλι να μαζεύουμε έγγραφα να τα στείλουμε αυτή την φορά ταχυδρομικώς (η γραφειοκρατία στις δόξες της) και επιτέλους έρχεται το πολυσυζητημένο έγγραφο τις αθλητικής αναγνώρισης και λέμε ευτυχώς τελειώσαμε, αλλά πάλι κάναμε λάθος!

Γιατί ενώ είχαμε πλήρη φάκελο, η πλατφόρμα αδυνατούσε να εξετάσει όλες τις δηλώσεις του 2020 και τις μετέφερε για το 2021 και επιπλέον ζητούσε κάποια επικαιροποίηση στοιχείων τα οποία έχουμε υποβάλει και περιμένουμε απάντηση, διερωτόμαστε γιατί ενώ έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και την αθλητική αναγνώριση για το 2020 για ποιο λόγο μας αποκλείει από τις εκλογές καθώς και πολλά άλλα σωματεία.

Έτσι, φτάνουμε στον περίφημο νόμο του κυρίου Υπουργού με τον οποίο στην ΕΠΣ Κέρκυρας από τα 50 περίπου σωματεία θα ψηφίσουν 13 (στην ουσία 11). 

Συγχαρητήρια κ. Υπουργέ για το κατόρθωμά σας. Μακριά τα χέρια σας και τα πολιτικά σας παιχνίδια από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μην τολμήσετε να κάνετε εκλογές στην Κέρκυρα μόνο με 11 σωματεία γιατί θα γελάνε και οι πέτρες μαζί σας και προπάντων μην απαγορέψετε στα σωματεία και γενικά στον κόσμο με την πρόφαση ότι δεν έχουν αθλητική αναγνώριση, να χρησιμοποιούν τους εκάστοτε αθλητικούς χώρους. Αυτοί οι χώροι έχουν γίνει με τον ιδρώτα και το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών και ανήκουν στον λαό και όχι σε σας. Εξάλλου, τα τελευταία 15 χρόνια εσείς και οι προκάτοχοί σας έχετε εγκαταλείψει όλους αυτούς τους αθλητικούς χώρους, τους οποίους συντηρούν τα ίδια τα σωματεία χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία. 

Καλούμε όλα τα θιγόμενα σωματεία και όλους τους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς της Κέρκυρας να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για να μην εφαρμοστεί ο νόμος - έκτρωμα του κυρίου Αυγενάκη, καλούμε ακόμα τα σωματεία τις Κέρκυρας με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουν τις εκλογές παρωδία τις 30ης Ιουνίου.

Κλείνοντας. θέλουμε να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο τον γραμματέα και την Γραμματεία τις ΕΠΣ Κερκύρας για την αμέριστη συμπαράστασή τους, προς το σωματείο μας. ΑΟ Βασιλάτικα».

 ΥΓ drepani.gr (argyrades.gr) Και επειδή μας ενέπνευσε η ανακοίνωση των φίλων του ΑΟΒ και δεν είμαστε αντικειμενικοί – ευτυχώς- αφιερώνουμε το τραγούδι Χαίρε υπουργέ σε στίχους του αγαπημένου φίλου Αποστόλη Μπουλασίκη και ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search