• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΑΟ Βασιλατίκων: «Με κάθε δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουμε τίς εκλογές τής 30 στις Ιουνίου»

June 04, 2021 424

 

Εκεί στα Βασιλάτικα επιμένουν και έχουν δίκιο να λένε ΟΧΙ στις εκλογές – παρωδία της ΕΠΣΚ Κέρκυρας που με βάση τον νόμο – έκτρωμα του Αυγενάκη θα συμμετέχουν μόλις 11 ομάδες σε ένα νησί με περίπου 50 ομάδες! Είχαν ανοίξει το θέμα με εύστοχη, αναλυτική και τεκμηριωμένη ανακοίνωση τις προηγούμενες μέρες τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μην τολμήσετε να κάνετε εκλογές στην Κέρκυρα μόνο με 11 σωματεία γιατί θα γελάν και οι πέτρες μαζί σας και προπαντόν μην απαγορεύσετε στα σωματεία και γενικά στο κόσμο με την πρόφαση ότι δεν έχουν αθλητική αναγνώριση να χρησιμοποιούν τους εκάστοτε αθλητικούς χώρους».

Το θέμα είναι ότι δεν ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων, αλλά και της πλειονότητας των παραγόντων των ομάδων. Στον ΑΟΒ λένε χαρακτηριστικά «φωνή βοωντος εν τη ερήμω, έστω και μόνοι μας θα προσπαθήσουμε με κάθε δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουμε τίς εκλογές τής 30 στις Ιουνίου».  Ποιους αλήθεια ευνοεί αυτή η ανώμαλη κατάσταση συμμετοχής μόλις 11 ομάδαων; Γιατί η πλειονότητα των σωματείων σιωπά και δεν παίρνει θέση;

Διαβάστε την απόφαση της ΕΠΣΚ με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΒ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας και επειδή φωνή βοωντος εν τη ερήμω, έστω και μόνοι μας θα προσπαθήσουμε με κάθε δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουμε τίς εκλογές τής 30 στις Ιουνίου. Για αυτό καλούμε την ΕΠΣ Κέρκυρας την αντιπολίτευση αλλά και όλους αυτούς που θα θέσουν υποψηφιότητα για τίς εκλογές να απαντήσουν δημόσια και σύντομα αν το θεωρούν πρέπον ηθικό και δημοκρατικό το να εκλεγούν από 11 μόνο μέλη (εκτός και αν αυτή ή κατάσταση σας βολεύει κύριοι).

Η αρχική αναλυτική ανακοίνωση του ΑΟΒ στις 2 Ιουνίου·

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

Ένα ωραίο πρωινό του Μαρτίου του 2020 ο  Υπουργός Αθλητισμού κύριος Αυγενάκης αποφάσισε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού εξ αιτίας τις  πανδημία του κορονοίού , και υποσχέθηκε στα σωματεία ότι θα τους δώσει το περιβόητο ποσό των 2500 ευρώ για να καλύψουν τα έξοδά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η εγγραφή των σωματείων  στην πλατφόρμα που έθεσε σε λειτουργεία , και έτσι ξεκινάει ένας Γολγοθάς για τα σωματεία  που πρέπει να τρέξουν για να μαζεύσουν τα έγγραφα που ζητούσε η «αχόρταγη» πλατφόρμα να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα μην έχοντας άλλη επιλογή. φτάνουμε στον Οκτώβριο που αρχίζουν τα πρωταθλήματα αλλά πάλι  δυστυχώς στα μέσα Νοεμβρίου αποφασίζεται νέα αναστολή  , με τα έξοδα να τρέχουν ,(παράβολα -Δελτία -αγορά αθλητικού υλικού κλπ) αλλά είπαμε δεν πειράζει θα μας τα καλύψει η πολιτεία , αλλά δυστυχώς η πλατφόρμα είχε άλλη άποψη και αφού ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό μας ζήτησε αθλητική αναγνώριση …..αλίμονο ένα σωματείο με 33 χρόνια ιστορίας και με κωδικό από την ΓΓΑ  ΛΕ17 να μην έχει αθλητική αναγνώριση ….προφανώς αυτό έγινε γιατί η ΓΓΑ δεν κράτησε ποτέ αρχεία. Ξεκινάμε  λοιπόν πάλι να μαζεύουμε έγγραφα να τα στείλουμε αυτή την φορά ταχυδρομικός (η γραφειοκρατία στις δόξες της) , και επιτέλους έρχεται το πολυσυζητημένο έγγραφο τις αθλητικής αναγνώρισης και λέμε ευτυχώς τελειώσαμε , αλλά πάλι κάναμε λάθος!!!!! Γιατί ενώ είχαμε πλήρη φάκελο η πλατφόρμα αδυνατούσε να εξετάσει όλες τις δηλώσεις του 2020 και τις μετέφερε για το 2021 και επιπλέον ζητούσε κάποια επικαιροποίηση στοιχείων τα οποία έχουμε υποβάλει και περιμένουμε απάντηση, διερωτόμαστε γιατί ενώ έχουμε όλα τα απαραίτητα έγραφα και την αθλητική αναγνώριση για το 2020 για πιο λόγο μας αποκλείει από τις εκλογές εμάς καθώς και πολλά άλλα σωματεία

 ‘Έτσι φτάνουμε   στο περίφημο νόμο του κυρίου Υπουργού με τον οποίο στην ΕΠΣ Κέρκυρας από τα 50 περίπου σωματεία θα ψηφίσουν 13 (στην ουσία 11) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ

ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Μην τολμήσετε να κάνετε εκλογές στην Κέρκυρα μόνο με 11 σωματεία γιατί θα γελάν και οι πέτρες μαζί σας και προπαντόν μην απαγορεύσετε στα σωματεία και γενικά στο κόσμο με την πρόφαση ότι δεν έχουν αθλητική αναγνώριση να χρησιμοποιούν τους εκάστοτε αθλητικούς χώρους. Αυτοί οι χώροι έχουν γίνει με τον ιδρώτα και το υστέρημα των Ελλήνων  πολιτών και ανήκουν στο λαό και όχι σε σας εξάλλου τα τελευταία 15 χρόνια εσείς και οι προκάτοχοί σας έχετε εγκαταλείψει όλους αυτούς τους αθλητικούς χώρους τους οποίους συντηρούν τα ιδιά τα σωματεία χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία.

Καλούμε όλα τα θιγόμενα σωματεία και όλους τους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς τις Κέρκυρας    να εκφράσουν την αγανάκτησή τους  για να μην εφαρμοστεί ο νόμος έκτρωμα του κυρίου Αυγενάκη , καλούμε ακόμα τα σωματεία τις Κέρκυρας με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να αποτρέψουν τις εκλογές παρωδία τις τριακοστής Ιουνίου.

Κλείνοντας θέλουμε να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο τον γραμματέα και την Γραμματεία τις ΕΠΣ Κερκύρας για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το σωματείο μας.

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search