• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επανεκκίνηση του έργου για τα αποδυτήρια του ΚΡΟΝΟΥ! - Μετά από τρία χρόνια και με ρυθμούς χελώνας! - Από τη "Φωνή των Αργυραδιτών

June 21, 2021 199

Επανεκκίνηση του έργου για τα αποδυτήρια του ΚΡΟΝΟΥ!

Μετά από τρία χρόνια και με ρυθμούς χελώνας!

Αναδημοσίευση από τη "Φωνή των Αργυραδιτών" αρ. φ. 160 - Μάρτιος - Μάιος 2021

Μετά από καθυστέρηση τριών περίπου χρόνων φαίνεται ότι λύνεται το πρόβλημα της επισκευής των αποδυτηρίων του μικρού γηπέδου 5χ5 των Αργυράδων». Ένα έργο που έχει πολλές ομοιότητες με τον γνωστό μύθο για το γεφύρι της Άρτας.

Φαίνεται ότι το πήραν απόφαση εκεί στην ΠΙΝ και είδαν ότι υπάρχει και ένα κεφαλοχώρι στη Νότια Κέρκυρα εγκαταλειμμένο από Πολιτεία, Δημοτική και Περιφερειακή αρχή με μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει εκπροσωπήσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική το 2018 – 19 και αποφάσισαν να δοθούν τα ψίχουλα των 50.000 ευρώ και να προχωρήσει το έργο. Ψίχουλα είναι 50.000 ευρώ σε συνθήκες μεγάλης κρίσης θα αναρωτηθεί κανείς; Ναι ψίχουλα είναι αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε να εγκρίνονται 150.000 για επισκευή αποδυτηρίων και να χορεύουν 500ριες χιλιάδων ευρώ για άλλα γήπεδα στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα!