• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επανεκκίνηση του έργου για τα αποδυτήρια του ΚΡΟΝΟΥ! - Μετά από τρία χρόνια και με ρυθμούς χελώνας! - Από τη "Φωνή των Αργυραδιτών

June 21, 2021 522

Επανεκκίνηση του έργου για τα αποδυτήρια του ΚΡΟΝΟΥ!

Μετά από τρία χρόνια και με ρυθμούς χελώνας!

Αναδημοσίευση από τη "Φωνή των Αργυραδιτών" αρ. φ. 160 - Μάρτιος - Μάιος 2021

Μετά από καθυστέρηση τριών περίπου χρόνων φαίνεται ότι λύνεται το πρόβλημα της επισκευής των αποδυτηρίων του μικρού γηπέδου 5χ5 των Αργυράδων». Ένα έργο που έχει πολλές ομοιότητες με τον γνωστό μύθο για το γεφύρι της Άρτας.

Φαίνεται ότι το πήραν απόφαση εκεί στην ΠΙΝ και είδαν ότι υπάρχει και ένα κεφαλοχώρι στη Νότια Κέρκυρα εγκαταλειμμένο από Πολιτεία, Δημοτική και Περιφερειακή αρχή με μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει εκπροσωπήσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική το 2018 – 19 και αποφάσισαν να δοθούν τα ψίχουλα των 50.000 ευρώ και να προχωρήσει το έργο. Ψίχουλα είναι 50.000 ευρώ σε συνθήκες μεγάλης κρίσης θα αναρωτηθεί κανείς; Ναι ψίχουλα είναι αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε να εγκρίνονται 150.000 για επισκευή αποδυτηρίων και να χορεύουν 500ριες χιλιάδων ευρώ για άλλα γήπεδα στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα!

Το ιστορικό του έργου των αποδυτηρίων

Να θυμίσουμε ότι οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των αποδυτηρίων του γηπέδου 5Χ5 Αργυράδων  ξεκίνησαν στις 14 Οκτώβρη 2018 και σταμάτησαν μετά από 2 – 3 μέρες, γιατί ο εργολάβος επικαλέστηκε πρόβλημα στατικότητας.  Ένα έργο που εγκρίθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ύψους 50.000 ευρώ.  Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και επισκευής των αποδυτηρίων του γηπέδου Αργυράδων (αποξύλωση πλακιδίων και αντικατάσταση, νέες εγκαταστάσεις, επισκευή επιχρισμάτων και χρωματισμοί).  Ωστόσο και η επανεκκίνηση του έργου γίνεται με ρυθμούς χελώνας μέχρι την ώρα που η «ΦτΑ» έμπαινε στο τυπογραφείο. Φαίνεται ότι οι Αργυραδίτες πρέπει να περιμένουν ακόμα για την ολοκλήρωση του έργου. Από την άλλη η ολοκλήρωση αυτού του έργου σε ένα γηπεδάκι (5χ5) δεν έχει καμιά σχέση μα τις πραγματικές ανάγκες των νέων της περιοχής και το όραμα των ανθρώπων του Κρόνου που για παραπάνω από μισό αιώνα πάσχιζαν για την ομάδα και τον αθλητισμό.

Οι Αργυράδες είχαν και δικαιούνται γήπεδο!

Το γήπεδο των Αργυράδων εγκαινιάστηκε στις 14-9-1957. Από τη δεκαετία του 1970 το γήπεδο Αργυράδων ήταν ένα από τα μόλις τέσσερα – πέντε κατάλληλα γήπεδα σε όλο το νησί!

 Πριν από 18 χρόνια, το 2003, καταργήθηκε ετσιθελικά ένα έργο υποδομής που κατασκευάστηκε με τον κόπο και τον ιδρώτα των Αργυραδιτών και ενώ κυβερνητικοί και τοπικοί παράγοντες έδωσαν πολλές υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησαν. Ο ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2018 – 19, αλλά και στη Δ’ Εθνική κατηγορία έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και σε διοργανώσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Και δεν έχει γήπεδο ούτε και για προπόνηση!

Οι Αργυράδες έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο και το δικαιούνται.

Οι Αργυράδες και ο Κρόνος έχουν ανάγκη από αθλητικό κέντρο ΤΩΡΑ! –  Συνάντηση της Διοίκησης του Κρόνου με τον Δήμαρχο - Drepani.gr -  Argyrades.gr - news

«Βοηθήστε τον Ιστορικό Κρόνο να αποκτήσει το δικό του σπίτι»!

Θυμίζουμε, λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα της 7ης Μαϊου 2018:

Ένα ακόμα εύστοχο σχόλιο για τον Κρόνο που αυτό που πέτυχε φέτος, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική δεν ήταν εύκολο, όπως νομίζουν μερικοί. Αφού ο Κρόνος είναι μια ομάδα χωρίς δικό της σπίτι. Το σχόλιο από τον έμπειρο αθλητικογράφο Χρήστο Ιωάννου που καλεί όσους αγαπούν το κερκυραϊκο ποδόσφαιρο να βοηθήσουν «τον Ιστορικό Κρόνο να αποκτήσει το δικό του σπίτι»! Αυτό είναι το μήνυμα προς όλους τους τοπικούς παράγοντες που όχι δεν έχουν βοηθήσει την ιστορική ομάδα των Αργυράδων, αλλά της κατάργησαν και το γήπεδο!

Είναι αλήθεια ότι ο Χρ. Ιωάννου δε γράφει τακτικά για τον Κρόνο. Σπάνια γράφει αλλά με εξαιρετική ευστοχία. Να θυμίσουμε ένα ανάλογο σχόλιο μετά την πορεία στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας:

«Πολλά συγχαρητήρια και για μένα εσείς είστε οι ηθικοί κυπελλούχοι Ελλάδος 2016, χωρίς γήπεδο και χωρίς καμμιά στήριξη από τους τοπικούς άρχοντες».

Γιώργος Κ. Καββαδίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search