• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών από το ΕΣΥΝ στην Κάτω Πλατεία (ΦΩΤΟ)

June 28, 2021 2878

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το 16ο Φεστιβάλ του Παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ, με την παρουσία νέων αθλητών και πολλών θεατών, κυρίως γονέων.

Για πάνω από 4 ώρες στην Κάτω Πλατεία κυριάρχησαν η ζωντάνια των παιδιών και τα πολλαπλά μηνύματα του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών. Ήταν μια γεμάτη εκδήλωση με 8 ποδοσφαιρικά παιχνίδια και 5 διαγωνισμούς που συνδυάστηκαν όμορφα με την προβολή του αιτήματος ύπαρξης μιας κοινωνίας που θα εξασφαλίζει ζωή και θα απογειώνει τα όνειρα των νέων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες Αχιλλέας Νυμφών, Θιναλιακός, Οδυσσέας Αυλιωτών, Ολυμπιακός/Σφακιανάκης, Όλυμπος, Ορφέας, Ρόμα και Φοίνικες με αθλητές των κατηγοριών Κ8 και Κ10. Αθλητές που πραγματικά εντυπωσίασαν με το ταλέντο και την αγωνιστικότητά τους προκαλώντας συνεχώς το χειροκρότημα των θεατών, το θαυμασμό και το χαμόγελό τους.

Φέτος το ΕΣΥΝ συνδιοργάνωσε το Φεστιβάλ με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» με κεντρικό σύνθημα «Αγωνιζόμαστε για την αληθινή ουσία, τη ζωή». Το σύνθημα αυτό πρόβαλλαν υπέροχα οι 160 αθλητές όταν σήκωσαν χαρτάκια που έγραφαν «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια συγκινητική τελετή λήξης. Σε αυτή βραβεύθηκαν οι νικητές των 5 διαγωνισμών (επιδεξιότητας, κυκλοφορίας, δυνατότερου σουτ, ακρίβειας πάσας και ευστοχίας) από τους γιατρούς κ. Δαφνή και κ. Δοκανάρη, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώνστα και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» κ. Νικολόπουλο, ενώ δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά και κύπελλα συμμετοχής στις ομάδες από τον επιστημονικό υπεύθυνο του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» κ. Μιχαλαρέα και τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΥΝ Νίκο Πέρρο, Τζένη Σκέμπρη και Σπύρο Βεδουρά.

Στο κλείσιμο του φεστιβάλ ο πρόεδρος του Παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ Κώστας Ρούσσινος ευχαρίστησε τον ΟΛΥΜΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς διέθεσε όλο το αναγκαίο αθλητικό υλικό και κάλεσε σε συνέχιση του αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις και για «έναν κόσμο στο μπόι της ομορφιάς και των ονείρων» των παιδιών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search