• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των μελών του Α.Ο Κέρκυρα, τόσο θα μεγαλώνει και θα γιγαντώνει η ομάδα μας»

July 02, 2021 533

 

Οι εκλογές του περασμένου Σαββάτου στον ΑΟ Κέρκυρα σφραγίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών στη Δημοτική αίθουσα στο Φαληράκι.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 26/6/2021 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Σωματείου μας στη Δημοτική αίθουσα στο Φαληράκι. Ο στόχος όλων ημών επετεύχθη με την ιστορική - για τα δεδομένα ερασιτεχνικού σωματείου - μαζικότατη συμμετοχή των μελών μας. Το moto μας- Ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης και της πορείας μας: «Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των μελών του Α.Ο Κέρκυρα, τόσο θα μεγαλώνει και θα γιγαντώνει η ομάδα μας», έλαβε σάρκα και οστά με τους ψηφίσαντες (118 στο σύνολο τους) , να αγγίζουν το 64% των ταμειακά ενήμερων μελών μας.

Όλοι εμείς, αλλά κυρίως όλοι εσείς -οι εντολείς μας- θα συνεχίσουμε, μαζί, με μοναδικό μας μέλημα και στόχο την επανεκκίνηση της Ομάδας μας και την αναβίωση στο μέγιστο βαθμό του κύρους και της πορείας, που της αναλογεί στο βάθος της Ιστορίας της.
Αρωγοί μας και υποστηρικτές μας, συνοδοιπόροι μας στο δύσκολο αυτό έργο, τα μέλη μας, οι φίλαθλοι μας, οι συνεργάτες μας σε κάθε πόστο ευθύνης, οι χορηγοί και υποστηρικτές μας, οι Θεσμοί, οι αθλητές μας.
Μοναδικά μας μέσα-θεμελιώδεις αξίες για εμάς ως Διοίκηση, η σκληρή και αγόγγυστη δουλειά, ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση -αδιαμφισβήτητα συστατικά επιτυχίας».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search