Print this page

Βελούδινο διαζύγιο του Κρόνου με τον Άρη Πανδή

July 06, 2021 689

 

Με μια λιτή, αλλά ειλικρινή ανακοίνωση η Διοίκηση  του Κώστα Καββαδία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Άρη Πανδή παρά τον αμοιβαίο σεβασμό και τους ακατάλυτους δεσμούς. Το θέμα προπονητή θα κλείσει τις επόμενες μέρες που αναμένονται και μια σειρά ανανεώσεων με τους περσινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε ο ΚΡΟΝΟΣ να είναι πανέτοιμος για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ με την ελπίδα ότι θα επανέλθουμε στην προ κορονοϊού "κανονικότητα"

Ο Άρης ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής της παιδικής ομάδας του Κρόνου τη δεκαετία του 1980 που ήταν και η πρώτη πρωταθλήτρια, όταν για πρώτη φορά διοργανώθηκε πρωτάθλημα παιδικών ομάδων από την ΕΠΣΚ. Έχει δουλέψει με επιτυχία σε Ακαδημίες πολλών ομάδων. Ξεχωρίζει η συνεργασία και η παραγωγική του δουλειά και προσφορά στον ΑΟ Κέρκυρα που προσελήφθη την περίοδο 2011- 12. Για χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Μωραϊτίκων, ενώ είχε και συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής από το Κρόνο την περίοδο 2019 – 20!

Με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ιδρύσει τον Αθλητικό Σύλλογο Νότιας Κέρκυρας "Τηλέμαχος Καββαδίας" και προσπάθησε να αναπτύξει και αθλητικό τμήμα. Η προσφορά του μεγάλη και είναι βέβαιο ότι  οι δρόμοι του με την ομάδα της καρδιάς του, τον ΚΡΟΝΟ θα ξανασμίξουν. 

Η επίσημη ανακοίνωση

Η διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας Άρη Πανδή. Ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα του χωριού του και ευχόμαστε τα καλυτερα στην προσωπική του και επαγγελματική του σταδιοδρομία

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.