Print this page

Παλαίμαχοι Πάτρας - Παλαίμαχοι Κέρκυρας 2-2 (ΦΩΤΟ)

July 11, 2021 548

 

 

Ένα σπουδαίο παιχνίδι έγινε χθες (10/7)  στα Καλάβρυτα, όπου έπαιξαν οι Παλαίμαχοι Πάτρας με παλαίμαχους Κέρκυρας, στη μνήμη του Ιατρού Νικολάου Ραζή. Το σκορ 2-2.

Τα γκολ για τους πατρινούς πέτυχαν ο Δημήτρης Χαρίτος και ο Χρήστος Δελδήμος. Για τους Κερκυραίους ο Βασίλης Πετρόγιαννης και ο Lani Vierro...
Στο ημίχρονο του αγώνα ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Καλαβρύτων και δημοτικός σύμβουλος κύριος Φλογεράς απένειμε πλακέτα φόρου τιμής για τον αείμνηστο γιατρό Νίκο Ραζή στην κυρία Ραζή σύζυγο του εκλιπόντος με αρκετό φορτίο συγκίνησης αφού ήταν πρόσφατος ο χαμός του αξιόλογου δημότη Καλαβρύτων.
Η λέξη Αθάνατος βγήκε αυθόρμητα από τα στόματα όλων των παρευρισκομένων.

Ακολούθως τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο ο Χρήστος Γερολυμάτος, ο Μάριος Καπετανάκης, ο Κώστας Γιαννέτας, ο Άκης Πανδής και ο Κώστας Πετρόγιαννης.
Θαυμάσιο γήπεδο δροσερός καιρός ποδοσφαιρική πανδαισία φάσεων και φιλία παλαιμάχων μεταξύ των δύο ομάδων ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα.
Το τρίτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο αφού όλοι οι παρόντες βρέθηκαν στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων στην ταβέρνα Έλατος όπου έγινε η πιο ωραία συνάντηση της εκδηλωσης με μοναδικό θέμα την παγωμένη μπύρα και το εκλεκτό φαγητό.

Οι Παλαίμαχοι ευχαριστουν τον δήμαρχο Καλαβρύτων κύριο Παπαδόπουλο τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κύριο Φλογερά, τον παλαίμαχο και μέλος του συλλόγου Παλαιμάχν Πατρας, Αλέξανδρο Χουλιάρα τον αξιόλογο διαιτητή και φίλο του συλλόγου, Γιώργο Κονδυλόπουλο, τον αθλητικό δικαστή Γιώργο Αστερή που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση και όλες και όλους που παρευρέθησαν.

Το ραντεβού για τη ρεβάνς ανανεώθηκε στην Κέρκυρα το Σάββατο 21 Αυγούστου.

 
 
 ΠΗΓΗ: sportin.gr
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.