• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΦΩΤΟ corfupress.com ΦΩΤΟ corfupress.com

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ Νότιας Κέρκυρας στον αποκλεισμένο από κατοίκους ΧΥΤΑ Τεμπλονίου - Αντιδράσεις

July 16, 2021 4769

 

 Αποκλεισμένος σήμερα το πρωί ο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου από διαμαρτυρόμενους κατοίκους που δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το ΔΣ του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για να συζητηθεί  το θέμα της χρήσης του χώρου.

Κάτοικοι διαμαρτύρονταν  τόσο στην κίνηση του δήμου Νότιας Κέρκυραςθεωρώντας πρόκληση τη συνεδρίαση στον συγκεκριμένο χώρο, όσο και για τη εκρηκτική και άθλια κατάσταση που επικρατεί στον ΧΥΤΑ

Μετά από εντάσεις, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας αποχώρησε τονίζοντας: «Θα κατασκευάσουμε τον σταθμό μεταφόρτωσης, αλλά μέχρι να γίνει αυτό ζητήσαμε μια διευκόλυνση από την στιγμή που είμαστε και συν-ιδιοκτήτες. Αρνήθηκαν κάποιοι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα».

Δίπλα στον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, ήταν και ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης υποστηρίζοντας το αίτημα του Κ.  Λέσση για χρήση του ΧΥΤΑ, τόνισε ότι τα απορρίμματα του Νότου θα μένουν στο Σταθμό Μεταφόρτωσης για λίγες ώρες.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική μετά την άρνηση του ΣΥΔΙΣΑ, να παραχωρήσει χώρο στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου που θα λειτουργήσει ως σταθμός μεταφόρτωσης των απορριμμάτων της Νότιας Κέρκυρας για τη μεταφορά τους στην Πάλαιρο. Με άλλα λόγια οι σφαγή στη «Γαλάζια πολυκατοικία» της Κέρκυρας συνεχίζεται, αφού η Μ. Υδραίου Δήμαρχος της Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων έχει τον συσχετισμό στον ΣΥΔΙΣΑ και κοντράρεται με τον Κ. Λέσση που βρίσκεται στριμωγμένος και σε αδιέξοδο όσον αφορά την κατασκευή ΣΜΑ στον Νότο. Η επιλογή για τα Λεύτερα των Αργυράδων δεν του βγήκε μετά τις απολύτως δικαιολογημένες και τεκμηριωμένες αντιθέσεις και αντιδράσεις των κατοίκων. Από την άλλη φοβάται τις αντιδράσεις των Λευκιμμιωτών για ΣΜΑ στα Μεσορράχια στον πρώην ΧΤΥΤΑ Ν. Κέρκυρας. Πέρα από αυτό η … πατάτα των σκουπιδιών στην Κέρκυρα είναι πολύ καυτή και αναμένονται εκρηκτικές εξελίξεις και μετά την καθυστέρηση για το περιβόητο εργοστάσιο διαχείρισης σκουπιδιών. Η περίοδος του μέλιτος έληξε και το μπάλωμα της μεταφοράς των σκουπιδιών δεν μπορεί να καλύψει τη γύμνια της στρατηγικής για το οξύτατο πρόβλημα!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search