• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αχαράβης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με έργο 200.000 € και ένα ΥΓ με νόημα!

August 11, 2021 640



Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Τεχνικών Έργων, Μανώλη Ορφανουδάκη, η σύμβαση για τις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αχαράβης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, αρχικού προϋπολογισμού 200.000 € (περ/νου ΦΠΑ)
«Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από το πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε, χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Γιάννη Αρμενιάκο, αλλάζουμε την εικόνα των γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικά και ασφαλή σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον, δημιουργώντας νέα κίνητρα για άθληση προς όφελος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και με τελικό στόχο, όχι μόνο να ικανοποιήσει τις τοπικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και του νησιού μας γενικότερα», υπογράμμισε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Μανώλης Ορφανουδάκης.
Το έργο αφορά σε εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αχαράβης, στο οποίο λόγω φθοράς και παλαιότητας απαιτείται να γίνουν παρεμβάσεις.
Αναλυτικά, οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι εξής:
Αποξήλωση του παλιού τάπητα (αποκομιδή και μεταφορά των προϊόντων σε κατάλληλο χώρο απόρριψης)
Προετοιμασία της επιφάνειας διάστρωσης του νέου χλοοτάπητα
Προμήθεια, μεταφορά και διάστρωση του νέου χλοοτάπητα (βάσει των απαιτήσεων πιστοποίησης της FIFA και UEFA)
Γραμμογράφηση των περιοχών του γηπέδου

ΥΓ drepani.gr (argyrades.gr): Η κοροϊδία χτυπάει κόκκινο!

Είναι αυτονόητα θετικό ο προγραμματισμός και η υλοποίηση έργων αθλητικής υποδομής που τόσο ανάγκη έχει το νησί μας. Ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ανακοίνωση της ΠΙΝ για "πρότυπο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα" με το οποίο "αλλάζουμε την εικόνα των γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας". Τα έργα γίνονται με κριτήρια, κυρίως, τοπικιστικά και κομματικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για το γήπεδο Αργυράδων. Ο Κρόνος η ομάδα που μετά τον ΑΟ Κέρκυρα έχει πετύχει να κατακτήσει και πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής ξεσπιτώθηκε από το 2003. Από τότε η κοροϊδία αρμοδίων και αναρμοδίων, τοπικών, περιφερειακών αρχών και πολιτείας χτυπάει... κόκκινο!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search