• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρεμιέρα στον Κρόνο με αισιοδοξία!

August 24, 2021 673

 

Πρεμιέρα για τον Κρόνο με συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 23/8 στο «Καββαδίειο» Πολιτιστικό Κέντρο.

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα περίοδο ποδοσφαιριστές και Διοίκηση συγκεντρώθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, αν και λόγω της τουριστικής περιόδου υπήρχαν απουσίες. Από τον πρόεδρο Κ. Καββαδία και τον προπονητή Σπ. Νικομάνη παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός και οι στόχοι της ομάδας.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι η Διοίκηση έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών κατά την περσινή «κουτσή» λόγω COVID 19 περίοδο για αυτό ομόφωνα αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία και φέτος με το σύνολο σχεδόν των περσινών ποδοσφαιριστών. Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα πρέπει να διατηρηθεί καιν φέτος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εξέφρασε την ελπίδα ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Κρόνος, επισημαίνοντας ότι η Διοίκηση θα είναι δίπλα τους και με συνέπεια σε κάθε συμφωνία που έχει γίνει. Παρουσίασε, τέλος, τον προπονητή Σπύρο Νικομάνη τονίζοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι είναι η «ζωντανή Ιστορία» της ομάδας.

Στη σχέση του και την αγάπη με την ομάδα που υπηρέτησε 15 χρόνια αναφέρθηκε ο Σπύρος Νικομάνης τονίζοντας ότι «πρέπει όλοι μας να τιμήσουμε τη φανέλα του Κρόνου που έχει μια ένδοξη ιστορία με τίτλους και επιτεύγματα». Αναφέρθηκε στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους, γιατί η ομάδα δεν επιτρέπεται να μείνει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Δήλωσε ότι θα είναι δίκαιος με όλους τους ποδοσφαιριστές σεβόμενος τους κόπους και την προσωπικότητά τους. Η έναρξη της προετοιμασίας καθορίστηκε για τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Προεπισκόπηση εικόνας

Ωστόσο στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου υπάρχει αβεβαιότητα λόγω COVID 19 και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν καθοριστεί όχι μόνο οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, αλλά ακόμα και η σύνθεση των κατηγοριών, ποιες ομάδες θα συμμετέχουν και ο αριθμός των ομίλων.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search