• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΚορΙσσος : 9ος Αγώνας δρόμου στην άμμο - Ισσος Κέρκυρας - Σάββατο 11/9/2021

August 30, 2021 753

O Κόρισσος Περιβαλλοντικός Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος, με την συνεργασία: του ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας «Ο  ΒΙΚΤΩΡ»- του Κερκυραϊκού ΓΣ- του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ- του Διάπλου (πρόγραμμα απεξάρτησης της ΨΚ του ΓΝΚ)- του συλλόγου Διάπλους (Γονέων και Φίλων)- του ΕΚΑΟΚ Κέρκυρας «Ο Λαοδάμας» και της ΠΕΠΦΑ Κέρκυρας, προκηρύσσει και διοργανώνει το «9ο ΚόρΙσσο Αγώνα στην  άμμο»  το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Εισαγωγή-Σκοπός της εκδήλωσης:

  • στην προσπάθεια του (Ο Κόρισσος)  να αναδείξει το πρόβλημα που προκύπτει από ενδεχόμενη εκποίηση της περιοχής του Ίσσου (Νότια Κέρκυρα) με πρόσχημα της «ανάπτυξη», παρεμβαίνει στην τοπική κοινωνία με εκδηλώσεις , συζητήσεις, ημερίδες. Ο Ίσσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του γενικότερου οικοσυστήματος της περιοχής Λίμνη Κορισσίων, Χαλικούνας , νησίδες Λαούδια. Χαρακτηρίζεται σαν «περιοχή απείρου κάλους», αρχαιολογικός χώρος με σπάνια προϊστορικά ευρήματα,  και αποδεδειγμένα συμβάλλει στην οικολογική ισορροπία της περιοχής και όλου του νησιού της Κέρκυρας και καλύπτει ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές για δημιουργία ενός ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
  • .. να δώσει την δυνατότητα στους λάτρεις των «δρόμων» και του περπατήματος, να αθληθούν σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως είναι το τρέξιμο και το περπάτημα στην «Χρυσή  Άμμο» του Ίσσου! Και…
  • Επειδή ο αθλητισμός και η Φυσική Αγωγή απαιτούν πλήρη σεβασμό, προστασία και αγάπη του φυσικού περιβάλλοντος, γεγονός που αποτελεί και πρωτογενή πρόληψη ενάντια σε κάθε εξάρτηση,…

 Προκηρύσσει τον  «9ο ΚόρΙσσο Αγώνα δρόμου» και καλεί κάθε πολίτη που έχει και περιβαλλοντικές ευαισθησίες να συμμετάσχει σύμφωνα με τους παρακάτω  όρους:

 

1 . ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-Απόσταση

Ο  αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του Ίσσου, Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021.

Σεβόμενοι τα πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων ανοικτούς χώρους, η οργανωτική επιτροπή θα εκτιμήσει την ισχύουσα κατάσταση και την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 14:00,  ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ηλεκτρονικά (ιστοσελίδα korissos.gr ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ τους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τους ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

2. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Η εκκίνηση του αγώνα των  7χλμ. θα γίνει στις 17:00

Και η εκκίνηση του δρόμου 1200 μ για μαθητές δημ σχολείων στις 17:05

            Ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης για τον αγώνα των 7000μ ορίζεται η μιάμιση ώρα (1ώρα και 30 λεπτά )

Η οργανωτική επιτροπή ανάλογα τις συμμετοχές θα χρησιμοποιήσει την εκκίνηση κατά μπλοκ (WAVE START (ΚΥΜΑΤΑ) ΤΩΝ BLOCKS). Οι δρομείς κατανέμονται σε blocks, το κάθε ένα από τα οποία θα περιλαμβάνει το πολύ 50 άτομα. Συνεπώς, σε κάθε block (που πιθανόν θα αναφέρεται σε ηλικιακές κατηγορίες ή φύλου - με ατομική ευθύνη του συμμετέχοντα δρομέα - θα τηρείται για κάθε δρομέα ο κανόνας της φυσικής απόστασης 1,5μ μεταξύ των, σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση, δηλαδή κάθε δρομέας αντιστοιχεί περίπου σε 2.5τμ. 
Στο block της εκκίνησης θα δίνεται ξεχωριστή εκκίνηση για κάθε μια σειρά δρομέων, με χρονική απόσταση τέτοια, ώστε οι δρομείς της σειράς που προηγείται να έχουν διανύσει ικανό διάστημα περίπου 6μ.-8μ. προτού ξεκινήσει η επόμενη.

Οι συμμετέχοντες σε κάθε μπλοκ και σε κάθε σειρά καθορίζονται εκ των προτέρων ονομαστικά από την γραμματεία και κατά απόλυτη σειρά με βάση τον αριθμό αθλητού και δεν πρέπει να αλλάζουν για λόγους πιθανής ιχνηλάτησης.

Συνίσταται σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα μέχρι την εκκίνησή τους, δηλαδή μέχρι και να λάβουν θέση στις ειδικές ενδείξεις σταθερής θέσης που θα πρέπει να προβλέπονται για τουλάχιστον 2 blocks πριν την γραμμή εκκίνησης. Για την απόρριψη των μασκών θα υπάρχουν κάδοι  απορριμμάτων σε ενδεδειγμένα σημεία στα blocks προς εκκίνηση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Έλεγχος συμμετεχόντων αθλούμενων:
Μοριακός έλεγχος (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (rapid test) 24-48 ώρες πριν τον αγώνα. Το αποδεικτικό του ελέγχου θα παραδίδεται στην γραμματεία της διοργάνωσης κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής. Η μη επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού αυτομάτως ακυρώνει την συμμετοχή του αθλούμενου.

Επίσης οι αλλοδαποί κάτοχοι «EU digital COVID certificate» υποχρεούνται να το επιδείξουν
                                Έλεγχος του προσωπικού της διοργάνωσης:
Self test σε όλα τα μέλη του προσωπικού και της οργανωτικής επιτροπής κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων. Το σχετικό αποδεικτικό θα παραδίδεται στην οργανωτική επιτροπή και θα τηρείται σχετικό αρχείο.
Από τους προληπτικούς ελέγχους με τεστ αντιγόνου COVID-19, εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 έως 9 μήνες μετά τη νόσηση σε ψηφιακή ή έγγραφη μορφή.

Και οι αλοδαποί , κάτοχοι «EU digital COVID certificate»

3. Κατηγορίες :1.  Άνδρες –  γυναίκες γεννημένοι-ες έως  2003

                            2.  Αγόρια-κορίτσια κάτω των 18 – (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ 2004 κ νεότεροι)

                            3.  Μαθητές –μαθήτριες αγόρια Δημ Σχολείου – 2009 και νεότερα..(για     τα 1200 m) με την προϋπόθεση να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που θα δηλώνει ότι ο/η αθλητής –τρια είναι υγιής και τους επιτρέπει να συμμετάσχουν στον αγώνα (διατίθεται έντυπο)

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Η απόσταση που θα διανύσουν οι δρομείς είναι 7.000 μέτρα  και οι μαθητές δημ σχολείων 1200 μ (600 προς μια κατεύθυνση και επιστροφή )

Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετέχουν Άνδρες και Γυναίκες μέλη αθλητικών σωματείων ή ανεξάρτητοι δρομείς(μη εγγεγραμμένοι σε  Σωματεία). 

5.  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

5.1 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρώσουν και να αποστείλουν με mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021 (για οργανωτικούς λόγους) και ώρα 14.00 το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής - Υπεύθυνη Δήλωση (πιστοποίηση υγείας), όπου θα δηλώνουν ότι είναι υγιείς και αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης (επισυνάπτεται), και είναι και αναρτημένο στο www.korissos.gr). Θα υπάρξει η δυνατότητα  ,για όσους δεν προφθάσουν τις προαναφερόμενες προθεσμίες, δηλώσεων συμμετοχής αρκεί να παρουσιαστούν έγκαιρα – (15:00 μμ) στον τόπο της εκκίνησης την ημέρα του αγώνα. Όσοι προτιμήσουν την ηλεκτρονική ,αποστολή (e-mail), θα πρέπει την ημέρα του αγώνα και μια ώρα πριν να την  υπογράψουν χειρόγραφα και  συμπληρωμένο- υπογεγραμμένο το  «Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου»

Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Πέρρο Νίκο στό τηλέφωνο 6932660482 , αλλά μόνο για σοβαρές περιπτώσεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα  τα  στοιχεία   που αναφέρονται στη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση- συμμετοχής και στο «Δελτίο καταγραφής Αθλουμένου»  θα  πρέπει  να  είναι  πλήρως συμπληρωμένα.

Στον χώρο εξυπηρέτησης – δήλωσης συμμετοχής, παραλαβής αριθμού -  οι ζωτικοί χώροι λειτουργίας των εθελοντών  εξυπηρέτησης-οι οποίοι θα φορούν μάσκα-  θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 1,5μ δεξιά και αριστερά και τουλάχιστον 6μ όταν είναι τοποθετημένοι απέναντι. Οι γραμμές αναμονής των δρομέων ακολουθούν αυστηρά τον κανόνα του 1,5 μέτρων απόστασης (προς όλες τις κατευθύνσεις) μεταξύ των δρομέων της κάθε γραμμής αναμονής και μεταξύ των δρομέων των διαφορετικών γραμμών αναμονής. Συνίσταται οι δρομείς / επισκέπτες να φορούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο των Εγγραφών προστατευτική μάσκα.

Στο χώρο θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας του  χώρου απομόνωσης σε περίπτωση που εμφανισθεί ύποπτο κρούσμα είτε μεταξύ των εθελοντών είτε μεταξύ των συμμετεχόντων δρομέων

5.2   Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής έχει  έρθει από άλλη Ευρωπαική χώρα είναι υποχρεωμένος να επιδείξει το ευρωπαικό πιστοποιητικό «EU digital COVID certificate»

5.3 Οι αθλητές Σωματείων μπορούν να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο της αθλητικής τους ταυτότητας θεωρημένη ιατρικά έως και πριν 12 μήνες από την ημερομηνία του αγώνα

5.4 Η συμμετοχή και στον αγώνα δρόμου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

5.5 Στελέχη από την οργανωτική επιτροπή θα παραβρίσκονται στα γραφεία του ΛΑΟΔΑΜΑ (Σπ Κοντομάρη 11 Πλ ψυχιατρείου Σαρόκο) την Πέμπτη 9/9 και την Παρασκευή 10/9 από τις 9:30πμ εως 13:30, προκειμένου να παραλαμβάνουν δηλώσεις συμμετοχής και να παραδίδουν αριθμό  δρομέα.

6. Η εκκίνηση θα γίνει από την θέση «Πάρκιγκ» στην παραλία του του Ίσσου  και ο τερματισμός στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή ξεκινά νότια κατεύθυνση προς Άγιο Γεώργιο παραλιακά, περνάμε το JET SKI και συνεχίζουμε έως το χωματόδρομο παράπλευρα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. Μπαίνουμε στο χωματόδρομο αλλάζοντας κατεύθυνση έχοντας αριστερά μας τους πρώτους αμμόλοφους με τους κέδρους  και κατευθυνόμαστε προς «Λίμνη». Συναντάμε το πρώτο σταθμό υδροδότησης στο «κιόσκι». Συνεχίζουμε  ανηφορικά στην άμμο μέχρι του σημείου που θα έχουμε την θάλασσα αριστερά πάνω σε λόφο. Στα 2600 μ στροφή προς την «έρημο». Στα 3.500μ ξεκινά η διαδρομή στο κεδροδάσος. Στα 4.000 μ βγαίνουμε από το κεδροδάσος και κατευθυνόμαστε προς την θάλασσα την οποία την έχουμε στα δεξιά μας. Τρέχουμε παραλιακά κι αφού περάσουμε την οργανωμένη πλαζ φτάνουμε στο χώρο του τερματισμού

Η διαδρομή που περιγράψαμε είναι κυκλικής έννοιας, συνολικής απόστασης 7.000m. και θετική υψομετρική εως 12μ. Επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα διαδρομής.

Η απόσταση θα είναι σηματοδοτημένη σε όλη την απόσταση με σήματα κατεύθυνσης και κορδέλες και θα υπάρχουν σημεία check point όπου θα τσεκάρετε το πέρασμα των αθλητών.

Το τρέξιμο των δρομέων σε ομάδες με αποστάσεις μεταξύ των μικρότερες από αυτές που αναφέρονται (1,5 μ ) θα πρέπει να αποφεύγεται. Επίσης Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό.

7.  ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η τροφοδοσία των δρομέων με νερό στη διαδρομή θα πραγματοποιείται

1.στο Κιόσκι, αφού διασχίσουμε τον δημοτικό δρόμο προσέλευσης στον Ισσο (1300μ)

2.στην αρχή της παραλίας (4 χλμ)

Επίσης, σταθμός τροφοδοσίας και υποστήριξης αθλητών θα υπάρχει και στην Αφετηρία – Τερματισμό του αγώνα. Οι δρομείς που θα προμηθευτούν νερό από τον σταθμό, σεβόμενοι το περιβάλλον που μας φιλοξενεί, είναι υποχρεωμένοι: ή να απαλλαγούν από το μπουκάλι σε διάστημα 30 μ από τον σταθμό σε χώρους που έχει προβλεφθεί, ή να το έχουν έως τον τερματισμό.                 

8. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Την χρονομέτρηση του αγώνα καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει η επιτροπή αγώνα και θα πραγματοποιηθεί με χρονόμετρα χειρός. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο  www. Korissos.gr στην ενότητα «9ος ΚόρΙσσος» σελίδα «Αποτελέσματα»

Επίσης οι σταθμοί υδροδοσίας θα λειτουργούν και ως σταθμοί ελέγχου ‘check point’ των αθλητών . Όσοι αθλητές δεν τσεκαριστούν ότι πέρασαν από τα check point θα θεωρούνται άκυροι .    Η διοργάνωση μπορεί να έχει και επιπλέον σταθμούς ελέγχου αθλητών .

Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν ΑΝΈΠΑΦΑ το αναμνηστικό τους μετάλλιο από τραπεζάκι στο οποίο θα είναι αναπτυγμένα, καθώς και  εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικό και/ή ισοτονικό ποτό. Η παραλαβή είναι ανέπαφη, δρομέας τα παραλαμβάνει ο ίδιος, χωρίς φυσική επαφή

9. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι δρομείς θα πρέπει να φροντίσουν για  τα ρούχα τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα και προτρέπονται να μην έχουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά και τιμαλφή. 

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων(αξίας ή όχι).

10. ΕΠΑΘΛΑ

Στους  τρεις  πρώτους  νικητές – νικήτριες  του 9ου ΚόρΙσσου Δρόμου στην άμμο θα απονεμηθούν τα παρακάτω έπαθλα ανά κατηγορία :

Στους  πρώτους - πρώτες      Κύπελλο –  Μετάλλιο    επίχρυσο.

Στους  δεύτερους - δεύτερες    Κύπελλο- Μετάλλιο    επάργυρο

Στους  τρίτους - τρίτες Κύπελλο -    Μετάλλιο    χάλκινο

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί (ανέπαφα) ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής, συλλεκτικό, ειδική έκδοση για τον αγώνα. Η δε τελετή απονομής στους πρώτους νικητές θα τελεσθεί τηρώντας τις προδιαγραφές των αποστάσεων και αφού οι αθλητές και οι απονέμοντες  απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα που θα τους παρέχεται και  χωρίς εναγκαλισμούς

11.  ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 Όλοι  οι  συμμετέχοντες πρέπει  1.30  ώρα  πριν  από  την έναρξη της διοργάνωσης (15:30) να παραβρίσκονται στον χώρο της γραμματείας-παραλαβή αριθμών

Σημείωση: Οι υπεύθυνοι της Γραμματείας του αγώνα έχουν δικαίωμα να  ελέγχουν τις δηλώσεις συμμετοχής των αγωνιζομένων όσον αφορά τα προσωπικά στοιχεία (κύρια ημερομηνία γεννήσεως) και δεν θα επιτρέψουν σε κανένα αθλητή την συμμετοχή αν δεν προσκομίσει την δήλωση συμμετοχής με την ιατρική βεβαίωση ή εφόσον αυτή δεν υπάρχει  ,την υποχρεωτική  επισυναπτόμενη δήλωση ότι αγωνίζεται με δική του-της  ευθύνη  κι ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του είδους του αγώνα.

Οι αθλητές – τριες πρέπει να φορούν τον αριθμό τους σε εμφανές σημείο και στην διαδρομή (σημεία ελέγχου) και στον τερματισμό (κύρια στο στήθος).

- Λόγος ακύρωσης του αθλητή-τριας θα είναι το γεγονός να ρυπάνει το περιβάλλον (χώρος απορριμμάτων μόνο ο σταθμός και ο τερματισμός)

12. ‘Ότι δεν  προβλέπεται  από  την  Προκήρυξη  θα  ρυθμίζεται  από  την Επιτροπή αγώνα (Γιώργος Ψάϊλας- Στρατηγός Κώστας- Σκορδίλης Παύλος- Τόμπρος Κώστας-  Πέρρος Νίκος-) και διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε αλλαγές που τις κρίνει απαραίτητες. 

13. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από γιατρούς εθελοντές. Επιπλέον η Πρωτοβουλία αγώνα ΙσSOS, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων της διαδρομής, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών με την παρουσία στη διαδρομή Εθελοντών – Διασωστών, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Παρουσία Ασθενοφόρου από την «Θεραπεία ΑΕ»

14. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής (κεδροδάσος, επίγειες ρίζες δένδρων και θάμνων) και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπεράσουν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θα υπάρχει μέριμνα για την διέλευση των δρομέων μπροστά από την πλαζ, έτσι ώστε να μην εμποδίζονται από λουόμενους, καθώς επίσης και στα σημεία ελέγχου.

Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και οι Εθελοντές – Διασώστες της ΕΟΔ που καλύπτουν τη διαδρομή, από τους αθλητές που θα αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό.

15. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το  τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε περιβάλλον εκτός οργανωμένων αθλητικών χώρων, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

16. BEACH HANDBALL για μαθητές δημ και Γυμνασίου

            Επίσης, παράπλευρη εκδήλωση αποτελεί το Beach handball για μαθητές δημοτικού (με το πέρας του αγώνα 1200μ) και Γυμνασίου. Οι διοργανωτές θα εχουν οργανώσει αγωνιστικό χώρο, και θα συμμετέχουν είτε ομάδες οργανωμένες, είτε θα σχηματιστούν ομάδες με βάση την ηλικία κύρια. Στόχος  να απολαύσουν οι μικροί μαθητές και την παραλία με παράκτιο άθλημα, γεγονός που αναδεικνύει ότι στην περιοχή το 2009 διεξήχθη πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach handball  με τεράστια επιτυχία  Ο μόνος περιορισμός αφορά τους ανήλικους που θα πρέπει να συνοδεύονται από γονείς ή κηδεμόνες.

Συνημμένα:      

- Αίτηση συμμετοχής -Υπεύθυνη δήλωση - πιστοποίηση υγείας δρομέων και Δελτίο καταγραφής Αθλουμένων   (στο www.Korissos.gr) από την ενότητα «παραλαβή αρχείων»

Σε κάθε περίπτωση  οι φίλοι αθλητές κα αθλήτριες  παρακαλούνται να βρίσκονται σε τακτική επαφή με την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.korissos.gr   προκειμένου να ενημερώνονται επί των νεοτέρων ανακοινώσεων της οργανωτικής επιτροπής

 Η οργανωτική επιτροπή

Σημ: Το σύνολο του προσωπικού / εθελοντών / κριτών / συνεργατών θα φορά προστατευτική μάσκα και γάντια.
Μέχρι τη στιγμή της τοποθέτησής τους στο σημείο εκκίνησης (κατά τη διάρκεια προσέλευσης στο χώρο και της προθέρμανσης), συνίσταται οι δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search