• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Mε 13 ομάδες η Α1 ΕΠΣΚ και 25 η Α΄

September 02, 2021 596

 

Δεκατρείς είναι τελικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας και 25 στην Α΄ μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου που ήταν η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής.

Παρόλο που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, όλα δείχνουν ότι η Α1 δε θα χωριστεί σε ομίλου και θα είναι ενιαία. Στην Α1 ΕΠΣΚ δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΕ Καναλίων, ΑΟ Παξών, ΑΟ Κάβος, Αστέρας Πετριτή, Αναγέννηση Περιβολίου, ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Αστέρας Λιαπάδων Ατρόμητος Στρογγυλής, ΑΣ Θιναλιακός, Αχιλλέας Νυμφών, Οδυσσέας Αυλιωτών, Ολυμπιάδα Καρουσάδων Όλυμπος.

Τρεις ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 δεν κατέθεσαν δήλωση. Συγκεκριμένα ο ΑΟ Κασσιόπης, ο Νέος 2017 (που δήλωσε στην Α΄ ΕΠΣΚ) και ο Φαίαξ Μαραθιά.

Στην Α΄ΕΠΣΚ δήλωσαν συμμετοχή 25 ομάδες και όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, Βόρειος και Νότιος με γεωγραφικά κριτήρια.

Τέσσερις ομάδες δε δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία: η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, ο ΑΟ Βασιλατίκων, η ΑΣ Βολίδα και ο Άρης Μέσης.

Επιστρέφουν και δήλωσαν συμμετοχή ο Ορφέας Κανονιού και η ΑΕ Κανονιού

Τα 25 σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή είναι ταεξής: ΑΟ Κέρκυρα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, ΑΕ Φαιάκων, Θύελλα Γαρίτσας, ΠΑΟ Κορακιάνας, Κοντόκαλι, Δίας Κασσιόπης, Ποσειδώνας Βιταλάδων, Κεραυνός Ποταμού, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Ηρακλής Σφακερών, Κεραυνός Δραγωτινών, Νέος 2017, Εθνικός Περουλάδων, Αστέρας Μωραϊτίκων, Ορφέας Κανονιού, Ατρόμητος Άφρας, ΓΕ Παλαιοκαστριτών, Ηρακλής Αγίων Δέκα, ΑΕ Κανονιού, Μπενίτσες, Σιναράδες, Ομόνοια, Μέγας Αλέξανδρος και Αστέρας Σπαρτύλα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για αλλαγές της τελευταίας στιγμής με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες ομάδες και τη γενικότερη αβεβαιότητα.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search