• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Στο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου.

September 05, 2021 4765

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για το ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας

Με αφορμή παράπονα που έχουμε δεχτεί για αδιαφανείς διαδικασίες στη λειτουργία του ΠΥΣΔΕ, και ενόψει της συνέχισης των υπηρεσιακών μεταβολών, υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι στο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου. Η κ. Βουσολίνου, δεν εκπροσωπεί κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό της και αποτελεί ξένο σώμα για τον κλάδο, ενώ η κ. Βασιλάκη έχει παραιτηθεί και δε γίνεται δεκτή η παραίτησή της.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα εξακολουθεί να παρεμβαίνει στη ΔΔΕ Κέρκυρας για τα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών, πόσο μάλ-λον τώρα, με τις όποιες ατασθαλίες και αδικίες γίνανε από μεριάς του υπουργείου με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών, των νεοδιόριστων, τη μη δημοσιοποίηση των κενών, την άνευ προηγουμένου έναρξη των υπηρεσιακών μεταβολών μέσα στον Αύ-γουστο, κάτι που θα δημιουργήσει ανακατατάξεις και επανατοποθετήσεις στην πορεία, μετά και την ολοκλήρωση των εγγρα-φών και τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων. Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εξουσιοδοτεί ως εκπροσώπους του Κλάδου, για τις συνεννοήσεις με τη διοίκηση στα Θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών, την Πόπη Παγκράτη, το Σπύρο Θύμη και το Γερά-σιμο Γιαννούλη και γι’ αυτό το λόγο καλούμε τη ΔΔΕ Κέρκυρας να τους ενημερώνει επίσημα για τη λειτουργία και τις απο-φάσεις της, ώστε να μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώνουν την ΕΛΜΕ και τους συναδέλφους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search