• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

«Λίμνες» και προβλήματα προκάλεσε ο «Μπάλλος» και στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

October 14, 2021 5340

 

«Λίμνες» και  προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» και στην Κέρκυρα, κυρίως σε σημεία του οδικού δικτύου μέχρι και κατάρρευση τμήματος του τοιχίου στο Γυμναστήριο της Κέρκυρας.

Για μια ακόμα φορά η Σπηλιά μεταtράπηκε σε … Βενετία από τη συσσώρευση υδάτων, ενώ ανάλογες «λίμνες» δημιουργήθηκαν στις περιοχές Κουλίνων και Τσάκι Μπενιτσών. Η πυροσβεστική υπηρεσία σε διαρκή κίνηση για αντλήσεις στον κεντρικό δήμο και μια κοπή δέντρου στον Κάβο.

Έπεσε σε τάφρο αυτοκίνητο στα Τρία Γεφύρια- Πλημμύρισε ο δρόμος

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης, από Πέραμα ως Μπενίτσες και πάρθηκαν έκτακτα μέτρα τροχαίας.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε κατάρρευση τμήματος του τείχους από την πίσω μεριά του Γυμναστηρίου, στην κατηφόρα από την Όαση. Το τοιχίο που έπεσε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  αποτελεί νεότερη προσθήκη στο μεγάλο ενετικό τείχος που βρίσκεται από πίσω.

 

Προβλήματα υπήρξαν και στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Από τις 28 πτήσεις εξωτερικού και 4 εσωτερικού που αναμένονται σήμερα Πέμπτη, προσπάθησαν να προσγειωθούν χωρίς επιτυχία, 4 αεροπλάνα και κατέληξαν 3 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ένα στο Άκτιο.

ΒΙΝΤΕΟ corfutvnews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search