• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αποζημίωση των πλημμυροπαθών στο 100% - Αγώνας για την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων μας!

October 17, 2021 5034

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΣΤΟ 100%

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του σε όλους τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία στο νησί μας και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους για άμεση και πλήρη αποζημίωση στο 100% των ζημιών.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τη μαζική συγκέντρωση των κατοίκων του Ποταμού το μεσημέρι της Κυριακής στην πολύπαθη γέφυρα της περιοχής, η οποία παραμένει κλειστή και επικίνδυνη. Στηρίζουμε την κλιμάκωση του αγώνα τους για άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την προγραμματισμένη διαμαρτυρία τους στα φανάρια του Ποταμού επί της εθνικής Παλαιοκαστρίτσας τη Δευτέρα (18/10/2021) στις 8 το πρωί.

Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας, ειδικά εκείνων που είδαν πριν λίγους μήνες τα λαμπερά εγκαίνια πεντάστερων ξενοδοχείων και την παρέλαση κυβερνητικών στελεχών και της τοπικής διοίκησης στην περιοχή τους αλλά όπως αποδείχτηκε κόκκινες κορδέλες, χρήματα, επιδοτήσεις και υποδομές υπάρχουν μόνο για το μεγάλο κεφάλαιο την ώρα που ο λαός παραμένει ανοχύρωτος και εκτεθειμένος στις φυσικές καταστροφές.

Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη, μαζί με την απαίτηση για πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, να δυναμώσει ο αγώνας για μέτρα προστασίας απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Ο λαός με την οργάνωση και τον συλλογικό του αγώνα να επιβάλει άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search