• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Με επιτυχία η επετειακή συναυλία της ΦΕ Μάντζαρος για τα 131 χρόνια ζωής της

November 22, 2021 170Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επετειακή συναυλία του Μουσικού Σώματος της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», για την επέτειο των 131 ετών από την ίδρυση της.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Η συναυλία, ήταν επιπλέον αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και σε αυτήν ακούστηκαν έργα ξένων Φιλελλήνων Συνθετών, τα οποία εκτελέστηκαν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση.

Το μουσικό σώμα διεύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Σωκράτης Άνθης. Στην συναυλία επίσης απονεμήθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία σε νεαρούς μουσικούς που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κ. Ναταλία Καποδίστρια, που σκηνοθέτησε την συναυλία, καθως και τον κ. Σπύρο Βέργη που απήγγειλε θούρια του Ρήγα Φερραίου.

Με την συναυλία αυτή η «Μαντζαρος» γιόρτασε 131 χρόνια συνεχούς και απρόσκοπτης, μουσικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής προσφοράς στον τόπο, που την καθιέρωσε ως ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά Ιδρύματα της Κέρκυρας και της Ελλάδος.

Επιθυμούμε τέλος να ευχαριστήσουμε το κοινό που για μια ακόμα φορά μας εμπιστεύτηκε, παρά τις δυσκολιες της εποχής μας εξαιτίας της νεας εξαρσης της πανδημίας. Το κοινό αυτό είναι η κινητήριος δύναμη μας».

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και εσωτερικός χώρος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search