• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Το νέο Δ.Σ του Συνδικάτου Οικοδόμων Κέρκυρας

January 10, 2022 3922

 


Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση της θητείας του στις 05/01.

Το Δ.Σ :
Πρόεδρος: ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΒΑΡΟΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γ. Γραμματέας: ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ταμίας: ΚΟΥΤΣΟΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Έφορος: DURAKU FESTIM
Μέλη: ΧΟΝΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Το νέο Δ.Σ άμεσα θα πραγματοποιήσει διευρυμένη συνεδρίαση για την προετοιμασία των αντιπροσώπων στο επικείμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, καθώς επίσης έγινε μια πρώτη συζήτηση για το πρόγραμμα παρέμβασης του σωματείου κυρίως στα μεγάλα εργοτάξια για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, την διεκδίκηση υπογραφής Σ.Σ.Ε για την διαφύλαξη του ωραρίου, αξιοπρεπή μεροκάματα, να μπει ένα τέλος στην κλοπή των ενσήμων, για το πώς το Συνδικάτο θα είναι το αποκούμπι για κάθε μικρό η μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων του κλάδου, για την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης ώστε ο νόμος-έκτρωμα Χατζηδάκη να μείνει ανεφάρμοστος.
Το Δ.Σ καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν μαζικά τις πορείες διαμαρτυρίας με οχήματα, του Εργατικού Κέντρου στις 11/1 ενάντια στην ακρίβεια, για την προστασία των ανέργων για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας του λαού.

10:00 το πρωί στην Περιφέρεια (Αλυκές)
6:00 το απόγευμα στο Εμπορικό (Αλυκές)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search