• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ΠΕΜΠΤΗ 16 Ιουνίου

May 24, 2022 4680

«Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ΠΕΜΠΤΗ 16 Ιουνίου 2022 στις 10:00 στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουκίου».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Κέρκυρας στην τακτική συνεδρίασή του την 19η – 5 – 2022 αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του στις 16 – 6 – 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουκίου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Εκλογή Προεδρείου

2. Λογοδοσία του Δ.Σ.

3. Οικονομικός απολογισμός

4. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής

5. Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ.

6. Ψηφοφορία Διοικητικών και Οικονομικών πεπραγμένων

7.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 91ης Γ. Σ. του κλάδου( για την ημερήσια διάταξη της 91ης Γ. Σ. του κλάδου θα σας στείλουμε την τελική Η. Δ. όταν τη λάβουμε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

8. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε. (εργασιακά, αδιοριστία – μόνιμοι μαζικοί διορισμοί, ελαστική εργασία, μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κλπ.)

9.Ψηφίσματα

10.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. και Ε.Ε. καθώς και αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και στην 91η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

 

Εκλογική Διαδικασία: Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Έναρξη ψηφοφορίας: 12:00 - Λήξη ψηφοφορίας: 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουκίου

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες, στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να

εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που τα συνδικάτα και ο διεκδικητικός συνδικαλισμός έχουν τεθεί υπό διωγμό από την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ, η μαζική παρουσία και η συμμετοχή των συναδέλφων στη Γ. Σ. και στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. και Ε.Ε. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας και αντιπροσώπων του σωματείου μας για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και για την 91η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε., από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε., θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ από τους εργαζόμενους προς την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ αναφορικά με τις αντιλαϊκές – αντεργατικές πολιτικές που υλοποιούν σε βάρος των εργαζόμενων εκπαιδευτικών και της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (διαφορετικές είσοδοι, αποστάσεις, αντισηπτικά), ενώ η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική.

Οι εκλογές γίνονται στη σκιά του νόμου Χατζηδάκη, ο οποίος περικόπτει και τα τελευταία συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, που έχουν απομείνει στους εργαζομένους. Ένας νόμος, που έχει ως στόχο, να επιβάλλει «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς, ώστε να περνάει ανεμπόδιστα, η κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική. Την ημέρα των εκλογών, δε θα είναι σε ισχύ η συνδικαλιστική άδεια που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, μια και ανάμεσα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα που έχει περικόψει ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη, είναι και αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου: Μόνιμοι, Αναπληρωτές, Ε.Σ.Π.Α. Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι και αναπληρωτές), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει.

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Ε. ομόφωνα αποφάσισε η συνδρομή των αναπληρωτών συναδέλφων να είναι 15 ευρώ και των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου 8 ευρώ, την οποία μπορούν να καταβάλουν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στον ταμία του Συλλόγου.

Όσοι συνάδελφοι – σσες έχουν οργανική θέση σε άλλο ΠΥΣΠΕ μπορούν να λάβουν μέρος στις εκλογικές αρχαιρεσίες αρκεί να προσκομίσουν βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής είτε από το Σύλλογο είτε από τον εκκαθαριστή της Διεύθυνσης Π.Ε. που ανήκουν.

Σε εφαρμογή του άρθρου 19 του καταστατικού του Συλλόγου καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ως μεμονωμένοι υποψήφιοι ή ως συνδυασμός, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00, στo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Είναι ζωτικής σημασίας η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές! Είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε ενεργά στις συνδικαλιστικές λειτουργίες του Συλλόγου, συμβάλλοντας μέσα από την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή σας, στην αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του εκπαιδευτικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δύναμη του Συλλόγου μας είστε όλοι εσείς που αγωνίζεστε ενωμένοι απέναντι στην σκληρότερη εκπαιδευτική πολιτική που έχει γνωρίσει ο χώρος μας. Η αυξημένη συμμετοχή, θα δώσει μια ηχηρή απάντηση, στη Διοίκηση και στο Υπουργείο Παιδείας, για το πώς θέλουμε εμείς τα σωματεία κι ότι δε θα τα παραδώσουμε στην κυβέρνηση και την εργοδοσία!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search