• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αφιέρωμα - BINTEO της Φ.Ε. “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” για την 156η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

May 20, 2020 43

 

 

 

Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος», παρ’ όλες τις δυσκολίες και την ιδιαιτερότητα της περιόδου που διανύουμε, και με σεβασμό πάντοτε στα πρωτόκολλα υγείας που ισχύουν, θέλοντας όμως ταυτόχρονα να εορτάσει την 156η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα μαζί με όλες τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους, παρήγαγε διαδικτυακό βίντεο με θέμα: «Εκδήλωση Εορτασμού της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα – 21 Μαΐου 2020».

Πρόκειται για μια βιντεοσκοπημένη πολλαπλή, μουσικοφιλολογική εκδήλωση διάρκειας 75 λεπτών, με ποικίλες καλλιτεχνικές δράσεις, η οποία έχει ως θέμα την Επτανησιακή Μουσική, που, ως είθισται, ερμηνεύεται αυτή την ημέρα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ομιλίες τους οι μουσικολόγοι Γεράσιμος Μαρτίνης, Κώστας Ζερβόπουλος και Δημήτρης Μπρόβας, ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος εμφανίζονται ο βαρύτονος Σωτήρης Τριάντης, η πιανίστρια Πράξιλλα Μπότου, και τα Σύνολα Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμονικής μας, όλα σε έργα Επτανησίων συνθετών.

Το διαδικτυακό αυτό βίντεο, θα δημοσιευτεί στις 21 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00 πμ σε όλα τα επίσημα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Φιλαρμονικής, ταυτόχρονα θα δημοσιευτεί στο “YouTube”, ενώ θα διανεμηθεί και σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, ώστε όλο το Κερκυραϊκό κοινό να έχει πρόσβαση σε αυτήν και να μπορεί να την απολαύσει.

Με την ευκαιρία αυτή η Φιλαρμονική θέλει για την τοπική μας επέτειο και την αντίστοιχη θρησκευτική εορτή, να ευχηθεί σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και μακάρι να μπορέσουμε το 2021 να εορτάσουμε την ημέρα αυτή όπως έχουμε συνηθίσει και όπως της αξίζει πραγματικά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search