• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» τιμά την παγκόσμια ημέρα της μουσικής (21η Ιουνίου)

June 19, 2022 249
Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» και φέτος τιμά την παγκόσμια ημέρα της μουσικής που εορτάζεται σε όλον τον κόσμο την 21η Ιουνίου.
 
Έτσι, την ερχόμενη Τρίτη 21/06/2022 και ώρα 21:00 μμ, το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ πραγματοποιεί Συναυλία στο περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχάηλ και Αγίου Γεωργίου.
Τη συναυλία θα διευθύνει ο Αν. Αρχιμουσικός της «Μάντζαρος» κ. Σπύρος Ρουβάς και σε αυτήν θα εκτελεστούν έργα των K.J. Alford, J. de Haan, Αλ. Κάτσιου, A. Ketelbey, Βαγγέλη Παπαθανασίου, F. Erickson, E. Morricone, Σπ. Μαυρόπουλου, Doors και J.P. Sousa.
 
Στο έργο του Αλ. Κάτσιου «Φαντασία για τρομπέτα και ορχήστρα πνευστών» που περιλαμβάνει μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, θα είναι σολίστ τρομπέτας ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ και διακεκριμένος τρομπετίστας κ. Σωκράτης Άνθης.
 
Η «Μάντζαρος» και ο Αρχιμουσικός της κ. Σωκράτης Άνθης, ως είναι γνωστό, καθιέρωσαν προ ετών στην Κέρκυρα τους εορτασμούς της παγκόσμιας μέρας της Μουσικής, καθιερώνοντας ταυτόχρονα και αυτήν την συναυλία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 21η Ιουνίου.
 
Έτσι και φέτος, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γιορτάσουμε για άλλη μια φορά μαζί με την «Μάντζαρο», αυτήν την παγκόσμια γιορτή στον τόπο που διαχρονικά παράγει και ζει με τη μουσική.
 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Τριβιζάς
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search