• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

K. Νικολούζος: "Συγνώμη για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης που ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική - Ζήτημα αξιοπρέπειας να διακόψω κάθε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ"

May 24, 2020 4646

 

Ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας  Κ. Νικολούζος με γραπτή του δήλωση ζητά συγνώμη για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης που ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική - Ζήτημα αξιοπρέπειας να διακόψω κάθε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά η δήλωση:

«Συνεκτιμώντας με νηφαλιότητα τις πολιτικές εξελίξεις τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας μου σαν Δήμαρχος όπως και αυτές που ακολούθησαν σε σχέση με τα μεγάλα προβλήματα της Κέρκυρας, τη στάση της τοπικής ηγεσίας αλλά ιδιαίτερα της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Δημαρχία μου και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, ιδιαίτερα αυτών της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων οφείλω να ομολογήσω ότι η θεόπνευστη πολιτική τους μόνο στόχο είχε την πολιτική, ηθική και ίσως και φυσική μου εξόντωση. 

Ένα σχέδιο που μάτωνε την κοινωνία χωρίς αποτέλεσμα και που θα αφάνιζε το ΣΥΡΙΖΑ από το νησί αλλά υπηρετούσε κάποια νομιμότητα!!!

Τώρα λοιπόν που τα αδύνατα γίνονται δυνατά και όλοι χαιρόμαστε, ανεξάρτητα από το τι θα μας φέρει το μέλλον όσον αφορά τα προβλήματα οφείλω ένα συγνώμη στους συμπολίτες μου που δεν εναντιώθηκα μέχρι τέλους όσον αφορά τη διαχείριση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική σηκώνοντας όλο το βάρος και την κατακραυγή δεχόμενος ότι αποτελούσε μια βραχυχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος αφού όλοι οι άλλοι δρόμοι ήταν κεντρικά κλειστοί.

Τέλος θέλω να δηλώσω και δημόσια ότι είναι πλέον ζήτημα αξιοπρέπειας για μένα να διακόψω κάθε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας με τον πιο οδυνηρό τρόπο μια επικρατούσα αρχή ότι η Αριστερά, σαν την Ελλάδα κι αυτή, τρώει τα παιδιά της».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search