Την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00μμ, μπροστά από τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος» πραγματοποιεί μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στους μέγιστους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Το αφιέρωμα αφορά τους δυο κορυφαίους αυτούς Έλληνες, οι οποίοι συνέδεσαν μεταπολεμικά, με το θεωρητικό και συνθετικό τους έργο, τη λόγια μουσική με τη λαϊκή μουσική παράδοση και έφεραν κοντά στο λαό τους μεγαλύτερους ποιητές της εποχής, μελοποιώντας τα υπέροχα έργα τους. 

Τα 26 από τα καλύτερα Ελληνικά τραγούδια, θα αποδώσουν ο Μανώλης Μητσιάς [ένας από τους πρώτους ερμηνευτές των έργων του Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωρακη] και ο Κερκυραίος Βασίλης Γισδάκης [τελευταία προσωπική επιλογή του Μάνου Χατζιδάκι].

Οι στίχοι των περισσοτέρων τραγουδιών της συναυλίας ανήκουν στον επίσης κορυφαίο Έλληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο, καθώς και στον Μάνο Χατζιδάκι.

Το μουσικό σώμα της ΦΕΜ και τους σπουδαίους ερμηνευτές, θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός κ. Σωκράτης Ανθης.

Η τιμή εισόδου θα είναι 17€, ενώ με προπώληση η τιμή είναι 15€ ανά άτομο. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στο “Ticket Box”, οδός Ευγενίου Βουλγάρεως & Μοντσενιγου αρ. 1 (τηλ. 2661027400).

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μια όμορφη και μοναδική Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά.