• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Από τη χθεσινή απεργία στο sandy beach το Μύθος και το Ionian sun(Regancy).

July 30, 2022 4126

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "SANDYVILLAS n ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΙΚΩΝ OYME ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓ ΕΡΓΑΤΙΚΟ KENTPO ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι κλιμακώνουν τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις με 48ωρες απεργίες.
Αναλυτικά: 
Αυτή είναι η απάντηση μας στους δυνάστες των εργαζομένων της Κέρκυρας και σφετεριστές της τουριστικής οικονομίας, ξενοδόχους.
 
-Αυτοί , που παραβιάζουν τις Συλλογικές Συμβάσεις και τις έχουν μετατρέψει σε κουρελόχαρτο , (με πρώτους και καλύτερους τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου) και επικαλούνται την Πανελλαδική ΣΣΕ , για να μην αυξήσουν τους μισθούς.
-Αυτοί , που έχουν μετατρέψει τα ξενοδοχεία σε σύγχρονες γαλέρες με εργατικά ατυχήματα και λιποθυμίες , που στύβουν καθημερινά τους εργαζόμενους, μιλάνε για σεβασμό των εργατικών δικαιωμάτων.
-Αυτοί , που σήμερα στο LOUIS KERKYRA GOLF ,έφεραν ‘’ιδιωτικούς στρατούς’’ πιστεύοντας μάταια, πως θα τρομάξουν τους απεργούς εργαζόμενους, μιλούν για σεβασμό των θεσμών και της νομιμότητας.
-Αυτοί , που έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους ληστεύοντας τον κόπο και τον ιδρώτα τους , ζητούν εργασιακή ειρήνη για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να οξύνουν την εκμετάλλευση.
-Αυτοί που κορδώνονται και κομπάζουν για το ‘’κερκυραϊκό τουριστικό προϊόν’’, για την ‘’Κέρκυρα την ναυαρχίδα του τουρισμού’’ , για την σπουδαία επιχειρηματικότητα και την τουριστική ανάπτυξη, υπεραμύνονται της Πανελλαδικής ΣΣΕ και ισχυρίζονται ότι δεν συντρέχουν λόγοι απόκλισης από την ΣΣΕ όλης της χώρας και ότι η ομοιόμορφη εφαρμογή της ΣΣΕ , διασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό .
Είναι αυτοί που θέλουν δηλαδή να ισχύει η ίδια σύμβαση για την Κέρκυρα, την Αμαλιάδα, τα Γρεβενά, την Κοζάνη , την Καρδίτσα , την Λειβαδιά ,την Κομοτηνή, τις Σέρρες , το Αγρίνιο, την Άρτα και άλλους τέτοιους ‘’όμοιους’’ τουριστικούς προορισμούς , με την Κέρκυρα.
 
Οι Ξενοδόχοι που μαζί με τα άλλα αρπακτικά , τους tour operator , έχουν επιβάλλει την μονοκαλλιέργεια του τουρισμού και την καθολική επικράτηση του all inclusive, έχουν το θράσος να μιλάνε για υγιή ανταγωνισμό και προστασία του τουριστικού προϊόντος .
 
Αυτοί λοιπόν οι αχόρταγοι, που για τα κέρδη δυσφημούν σε κάθε ευκαιρία τον τόπο μας και τον τουρισμό , σήμερα έλαβαν άλλη μία απάντηση στην αξίωση τους να αναστείλουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις .
Θα συνεχίσουμε τους αγώνες γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, παρά την εκμετάλλευση και τις ‘’αλυσίδες’’ που μας έχουν φορέσει.
Σήμερα στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο , αύριο στο αεροδρόμιο και όπου χρειαστεί για να τσακιστεί η αδιαλλαξία , το θράσος και η ασυδοσία τους.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search