• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαμαρτυρία γονέων και εκπαιδευτικών για τις σχολικές μεταφορές

September 21, 2022 199

 

ΠΗΓΗ: Μαρία Παγκράτη - ert.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, η οποία θα επαναληφθεί και σήμερα το πρωί μαζί με τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων, με αντικείμενο τις μεταφορές των μαθητών.

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η γενική συνέλευση των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης. Το δεύτερο μεγάλο θέμα που θέτουν είναι τα κενά εκπαιδευτικών που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία.

Στα γενικά γυμνάσια και λύκεια λείπουν περίπου 25 καθηγητές και στα δημοτικά και νηπιαγωγεία μαζί με την ειδική αγωγή λείπουν περίπου 90 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Αυτό ισχύει παρά το μεγάλο αριθμό προσλήψεων μονίμων και αναπληρωτών που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια, διότι οι ελλείψεις ήταν και είναι μεγαλύτερες, σημειώνει ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Αχιλλέας Καπετάνιος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search