• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αναστολή καταβολής Δώρων στους εργαζόμενους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων - Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εργαζομένων ΟΤΑ

December 08, 2022 2236

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας αναφορικά για την καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έδειξε το ενδιαφέρον και την φροντίδα της για τους Εργαζόμενους  ,οι οποίοι έχουν στα χέρια τους  εκτελεστή απόφαση δικαστηρίου, που διατάσσει την άμεση καταβολή Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα προηγούμενων ετών.

Χρησιμοποιώντας το μη βάσιμο επιχείρημα ότι το αποθεματικό του Δήμου ανέρχεται στα 47.186 ευρώ προέβη μέσω δικαστικής απόφασης στην αναστολή της πληρωμής των εκδικασθέντων ποσών στους υπαλλήλους του Δήμου .

Επισημαίνεται δε ότι η νομική σύμβουλος του Δήμου ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής αρχής ότι   ο Δήμος δεν θα  έχει τη δυνατότητα  να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες λειτουργίας του (προμήθεια καυσίμων ,πληρωμή ρεύματος πληρωμή προμηθευτών κλπ)  .

Τα ανυπόστατα και αντιφατικά επιχειρήματά της καταρρίπτονται από το γεγονός ότι μόνο για ένα μέρος του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης εγκρίθηκε το ποσό των 70.000 ευρώ (όπως αυτό αναρτήθηκε στο ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’). Αναρωτιόμαστε λοιπόν , βασιζόμενοι στα επιχειρήματα της νομικής συμβούλου του Δήμου πως θα πληρωθούν οι συγκεκριμένοι καθώς και άλλοι προμηθευτές .

Τονίζουμε δε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου σε καμία περίπτωση δεν είναι ενάντιοι στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόλης καθώς και σε οποιαδήποτε  άλλη υποχρέωση του Δήμου προς τους προμηθευτές του.   

Σημειώνουμε ότι η ίδια απόφαση ισχύει και για τους Δήμους Βόρειας & Νότιας Κέρκυρας όπου προς τιμήν των ηγεσιών τους διαβεβαιωθήκαμε ότι θα καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν τα εκδικασθέντα ποσά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search