• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Η εικόνα της μεταφοράς νεαρού ποδοσφαιριστή σε καρότσα αγροτικού δε μας τιμά

January 16, 2023 423

 

Η εικόνα του Σαββάτου στο γήπεδο της Λευκίμμης, όπου τραυματίας ποδοσφαιριστής (Άγγελος Σελλάς) χρειάστηκε να μεταβεί στο ΚΥ και αυτό έγινε όχι με ασθενοφόρο, αλλά στην… καρότσα αγροτικού έχει ξεσηκώσει μεγάλο θόρυβο, αν και πολύ σύντομα οι κάθε είδους ανευθυνουπεύθυνοι και εκπρόσωποι, έρημοι και απρόσωποι σε λίγες ώρες θα το έχουν ξεχάσει. Δε θα είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία. 

 

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Προσβάλλουν οι εικόνες αυτές την ανθρώπινη ζωή

Για το περιστατικό αυτό εξέδωσε ανακοίνωση το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ όπου αναφέρονται τα εξής:

 

«Η εικόνα της μεταφοράς νεαρού ποδοσφαιριστή σε καρότσα αγροτικού μετρά από τραυματισμό και απώλειας αισθήσεων στην περιοχή της Λευκίμμης σε ποδοσφαιρικό αγώνα δεν μας τιμάει και δεν είναι αυτή η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα που θέλουμε. Οι εικόνες αυτές προσβάλλουν την ανθρώπινη ζωή την δημόσια υγεία και εγκυμονούν τεράστιους κίνδυνους για τις ζωές των συνάνθρωπων μας.

Η βάση της Νότιας Κέρκυρας στις 14/01/23 δεν διέθετε πλήρωμα σε βάρδια και εν απουσία άμεσης άφιξης σταθμού του ΕΚΑΒ καθώς το ασθενοφόρο θα ξεκινούσε από το κέντρο της Κέρκυρας και ο εκτιμώμενος χρόνος αφίξεως του ασθενοφόρου θα πλησίαζε την μια ώρα τοποθέτησαν τον ασθενή σε καρότσα αγροτικού και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης. Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ζητάει συνεχώς την πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με 24ωρη κάλυψη ολόκληρο τον χρόνο και στην Νότια Κέρκυρα αλλά και την ίδρυση βάσης στην Βόρεια Κέρκυρα. Αυτές οι τακτικές πλέον έχουν καταστεί επικίνδυνες και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Επιτέλους το κράτος να δώσει άμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας δεν θα σταματήσει να διεκδικεί οριστική στελέχωση με κάθε μέσο».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search