Print this page

Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για προσπάθεια τρομοκράτησης συμβασιούχων

March 07, 2023 2321
 
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
 
 
Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας για την προσπάθεια τρομοκράτησης συμβασιούχων ΙΔΟΧ στην καθαριότητα των σχολείων με σκοπό να τους αποτρέψει να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία! 
 
Όπως μας καταγγέλλουν συνάδελφοι, όταν ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την συμμετοχή τους στην αυριανή απεργία, έλαβαν την απάντηση ότι η υπηρεσία θα εξετάσει αν η απεργία είναι παράνομη και καταχρηστική και αν καλύπτονται οι συμβασιούχοι από την απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας!!!
 
Ενημερώνουμε τους φωστήρες της δημοτικής αρχής ότι οι συμβασιούχοι Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) στην καθαριότητα των σχολείων, ως μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καλύπτονται από την απεργία που χθες προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας! 
 
Ας αφήσουν λοιπόν τα "σάπια", ότι δεν ξέρουν, ότι θα δουν κ.λπ. Ό, τι και να κάνουν δε θα επιβάλουν σιωπητήριο...!
 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην καθαριότητα των σχολείων να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του στις 11:30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας μαζί με όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους του νησιού!
 
Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί-Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!  
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.