Print this page

Η λαοθάλασσα που κατέκλυσε τους δρόμους της Κέρκυρας και κάθε άλλης πόλης της χώρας, φώναξε «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ».

March 09, 2023 2272

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Η λαοθάλασσα που κατέκλυσε τους δρόμους της Κέρκυρας και κάθε άλλης πόλης της χώρας, φώναξε «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ».

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι μαθητές και οι φοιτητές με τον παλμό τους, μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια.

Η απεργία πραγματοποιήθηκε ενάντια στην οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψης του δολοφονικού εγκλήματος στα Τέμπη, ενάντια στα μέτρα καταστολής και εκφοβισμού του λαού και παρά την απουσία της θλιβερής ηγεσίας της ΓΣΕΕ, την οποία τα συνδικάτα προ πολλού έχουν ξεπεράσει.

ΚΕΡΔΗ ΒΑΜΜΕΝΑ ΣΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί - όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή

Η σημερινή κυβέρνηση, η προηγούμενη κυβέρνηση, τα κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι! Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους δεν συγκινούν κανέναν.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας έχει πάρει απόφαση για συντονισμό με τα υπόλοιπα σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, τους φοιτητές και τους μαθητές μας για την πραγματοποίησης νέας συγκέντρωσης καταδίκης.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης!

 video-d62d1ad89faba5f229b333d9232b8f02-V

     

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.