• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκδήλωση του Συλλόγου Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων Σάββατο 11/3 6.30 μμ στο ETAL CLUB (Λ. Βουλιαγμένης 120)

March 10, 2023 221

Εκδήλωση του Συλλόγου Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων Σάββατο 11/3 6.30 μμ στο ETAL CLUB (Λ. Βουλιαγμένης 120)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ <ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ> LEPKYpAON UANDUOPALL CORN QUMY ΦΑΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 11-3-2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο <ETAL εub>λεωφόρος Βουλιαγμένης 120 Ελληνικό, στάση ΜΕΤΡΟ Αργυρούπολης με πλούσιο μπουφέ (συμπεριλαμβάνονται νηστίσιμα) κρασί και αναψυκτικά. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό και μουσικό τμήμα του Συλλόγου μας. Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς. Για το Δ.Σ. Î Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας ΑΓΑΘΟΥ BANTA ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Πληροφορίες: κα Αγάθου τη….210993563----94166670"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΧΥΛΘΕΟΣ Πολιτιστικός Σύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης και Όμορων Δήμων Οι Φαίακες NUqμG NUJOWON ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 1-3-2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο «Etal club»> (Λεωφ. Βουλιαγμένης 120 Ελληνικό, στάση μετρό Αργυρούπολης). με πλούσιο μπουφέ, κρασί και αναψυκτικά, (συμπεριλαμβάνονται και νηστίσιμα). Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό και μουσικό τμήμα του συλλόγου μας. H παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς. ÎΙΑ Το Δ.Σ. Î Πρόεδρος ΑΓΑΘΟΥ BANTA o Γεν. Γραμματέας ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search