• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσκληση προς τα πρωτοβάθμια σωματεία

March 13, 2023 363

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. KEΡKYΡAΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ με απόφασή της και σύμφωνα με τον «Κανονισμό λειτουργίας των Νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ» ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου στο νομό μας:

1) Να αποστείλουν έως τις 24/3/23 στην ηλεκτρονική δ/νση του Ν.Τ. «Εmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.» (με ηλεκτρονικό αρχείο ή και σε έντυπη μορφή σε φάκελο κατόπιν συνεννόησης), τα Πρακτικά των τελευταίων αρχαιρεσιών των σωματείων τους, με τους νόμιμους εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ.

2) Καλούμε σε Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων, των Πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμής μας στο νομό, με τα παρακάτω θέματα:

α) Απολογισμός δράσης του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ (2020-23).

β) Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής και καθορισμός ημερομηνίας της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή των μελών της νέας Ε.Γ. του τμήματος.

*( Πρώτη πρόσκληση για την εκλογο-απολογιστική συνέλευση στις 28/3/23 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική στις 4/4/23 την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα).

 

_________________________

Πληροφορίες & επικοινωνία

στο τηλ.: 6974077233

________________________________________________

 

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ της ΑΔΕΔ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search