• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ερημίτη Πλους: Η τελευταία πράξη ενός μεγάλου σκανδάλου - Ο αγώνας συνεχίζεται! - Εκδήλωση αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου στο Αυλάκι στις 4 μ.μ.

June 19, 2020 808

Ερημίτη Πλους: Η τελευταία πράξη ενός μεγάλου σκανδάλου - Ο αγώνας συνεχίζεται! - Εκδήλωση αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου στο Αυλάκι στις 4 μ.μ.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ερημίτη Πλους ενημερώνει τον κόσμο της Κέρκυρας ότι με τις εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα στον λόφο του Αγίου Στεφάνου (θέση Αρταβάνη) ξεκίνησε η τελευταία πράξη του σκανδάλου της μετακίνησης του ναυτικού οχυρού. Η κατεδάφιση του εγκατελλειμένου πλέον κτηρίου αποτελεί κυρίως μία πράξη εντυπωσιασμού στον συγκεκριμένο χρόνο, καθώς δεν αποτελεί έργο ουσίας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ερημίτη. Επομένως, ειδοποιούμε τον κόσμο της Κέρκυρας να μην εκπλαγεί από τις δηλώσεις των εκπροσώπων της εταιρίας και του υπουργού Aδ. Γωργιάδη.

Ο σύλλογος Ερημίτη Πλους ενημερώνει επίσης ότι απόψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας θα ζητήσει από τον Δήμο να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη στήριξη του αγώνα των τοπικών φορέων, των συλλόγων και των κινημάτων για την προστασία του οικοσυστήματος Ερημίτη.

Ας γίνει η αρχή με την εκδήλωση που θα γίνει αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου στο Αυλάκι στις 4 μ.μ.

 

Από το διοικητικό συμβούλιο 19/6/2020

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search