• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ενίσχυση της καταστολής - περισσότερη αστυνομοκρατία - λιγότερα δικαιώματα και περισσότερη λιτότητα το μήνυμα του Μ. Χρυσοχοΐδη από την Κέρκυρα -Συναντήσεις με εκπροσώπους της Τ.Α. και βουλευτές

June 20, 2020 5070

 

Ενίσχυση της καταστολής, περισσότερη αστυνομοκρατία - λιγότερα δικαιώματα και περισσότερη λιτότητα το μήνυμα του Μ. Χρυσοχοΐδη από την Κέρκυρα. Την ώρα που οι μπουλντόζες ξεκίνησαν τις εργασίες για την τσιμεντοποίηση  του Ερημίτη και της καταστροφής ενός σπανίας ομορφιάς οικοσυστήματος στο όνομα της "ανάπτυξης" ο υπουργός της κατ΄ευφημισμόν προστασίας του πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης επισκεπτόταν την Κέρκυρα στέλνοντας το σαφές μήνυμα της κυβερνητικής πολιτικής. Ενίσχυση του αυταρχισμοού, της καταστολής και της περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων για να εφαρμοστεί η πολιτική της λιτότητας, της εκ περιτροπής εργασίας με βάση το δόγμα μισή δουλειά - μισοί μισθοί.

Στο δόγμα "νόμος και τάξη" ορκίζονται και η πλειοψηφία των εκπροσώπων της ΤΑ με τους οποίους συναντήθηκε στο νησί ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος όλοι θυμόμαστε ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο που ψήφιζε!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ert.gr για την επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη

Την δέσμευση ότι θα προχωρήσει η ανέγερση νέων φυλακών στην Κέρκυρα εφόσον βρεθεί οικόπεδο απαλλαγμένο από βάρη έδωσε από την Κέρκυρα όπου βρέθηκε για διήμερη επίσκεψη ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κος Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης με 15 άνδρες  αλλά και την ενίσχυση του εξοπλισμού της αστυνομίας. Επιπλέον, όπως είπε, θα δοθεί ειδικό βάρος στην πυροπροστασία της παλιάς πόλης με την προμήθεια ειδικών οχημάτων και κλιμακοφόρων που θα μπορούν να επεμβαίνουν άμεσα.

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό θέατρο με την ηγεσία της αστυνομίας στα Ιόνια Νησιά ενώ αμέσως μετά είχε συναντήσεις με την τοπική ηγεσία της αστυνομίας και της Π.Υ., τα ΔΣ των συνδικαλιστικών σωματείων, τους βουλευτές, τους δημάρχους κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας.

Η ΕΛΑΣ δεν θα δεχτεί στους κόλπους της τη διαφθορά

Ο κος Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τη λειτουργία παρακράτους με τη συμμετοχή ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛΑΣ. Όπως επεσήμανε «η ελληνική αστυνομία  υπερασπίζεται τη δημοκρατία, λειτουργεί στο πλαίσιο του συντάγματος και θα αποβάλλει όλους εκείνους που είναι διεφθαρμένοι και νομίζουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε κυκλώματα ανομίας.» Σύμφωνα με τον υπουργό προστασίας του πολίτη  «η ηγεσία της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε συνεργασία με την εισαγγελία ώστε να δοθούν τα ονόματα εκείνων που φέρονται ως ύποπτοι και να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.»

«Πολύ σύντομα θα υπάρξουν δράσεις της αστυνομίας θα εξαρθρώσουν κυκλώματα που αφορούν την διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα» κατέληξε ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search