• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Μηνύσεις για τον Ερημίτη στην NCH Capital από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και Ερημίτη Πλους

June 25, 2020 4671

 

Η διακοπή των εργασιών στον Ερημίτη μετά από απόφαση της Εφορεία Αρχαιοτήτων έχει προσωρινό χαρακτήρα και έπεται συνέχεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας διέταξε διακοπή των εκσκαφικών εργασιών στην απείρου φυσικού κάλλους περιοχή του Ερημίτη καθόσον δεν είχε προηγηθεί αίτημα προς αυτήν και παρουσία αρχαιολόγου να γίνονται οι εκσκαφές, όπως απαιτείται για όλους τους πολίτες, με βάση τον αρχαιολογικό νόμο.

 

Σήμερα 25-6-2020 υποβλήθηκε μήνυση  στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα  από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Αντιδήμαρχο Χάρη Κουτσούρη.

Αύριο Παρασκευή 26-6-2020 ώρα 12 μ.μ ακριβώς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας θα κατατεθεί μήνυση από το Σωματείο «ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΠΛΟΥΣ.. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» κατά όλων των φυσικών προσώπων (νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας, του εργολάβου, των χειριστών μηχανημάτων, και κατά κάθε φυσικού συνεργού και ηθικού αυτουργού ).

 

Θα είναι παρόντες ο Δήμαρχος  Βόρειας Κέρκυρας  Γιώργος Μαχειμάρης και σύμπασα η Νομική Ομάδα υποστήριξης του Αγώνα: Ο Συντονιστής Γιώργος Ν. Καλούδης (αφιλοκερδώς) και οι  Νίκος Ράλλης, Μάνος Ράπτης, Μπάμπης Τσενεμπής και Αλέκος Παπαδάτος.

 Υπενθυμίζουμε ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  έχει λάβει (κατά πλειοψηφία) σημαντική απόφαση πολύπλευρης συμπαράστασης στον αγώνα, την οποία αναμένουμε πλέον έμπρακτα. Επισυνάπτεται η ως άνω απόφαση με αριθμό: 6-56/24-2-2020 (ΑΔΑ: ΩΘΤΞ46ΜΓ2Α-6 Ε 6)».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search