• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Χάος σε πτήση: Στην Κέρκυρα από το Μόναχο μετά από 30 ώρες!

May 29, 2023 2388

Η Laura (26 ετών) και ο Björn Ewald (28 ετών) επρόκειτο να απογειωθούν από το Μόναχο το πρωί της Πέμπτης στις 5.55 π.μ. με προορισμό το ελληνικό νησί της Κέρκυρας (MBU6596). Όμως έφτασαν μόλις την Παρασκευή το μεσημέρι!

Το ταξίδι τους ήταν σκέτο χάος (αναφέρει η BILD). Οι επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο του Μονάχου πάνω από 15 ώρες για την αναχώρησή τους.

Η νεαρή αεροπορική εταιρεία “Marabu” δεν είχε αρκετά αεροπλάνα – και δεν μπορούσε να βρει αρκετά γρήγορα αντικαταστάτη.

Το ναυλωμένο αεροπλάνο ήταν πολύ μικρό, ήταν προφανώς επίσης υπεράριθμο – 40 επιβάτες παρέμειναν στο έδαφος. Ανάμεσά τους ήταν η Laura και ο Björn Ewald από την περιοχή της Φρανκφούρτης.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων επιβατών ξέσπασε οργή. Το βράδυ της Πέμπτης χρειάστηκε να φτάσουν ακόμη και αστυνομικοί της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας για να προστατεύσουν το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας στην πύλη Α23 από επιθετικούς επιβάτες.

Το ταξίδι έγινε ακόμη πιο χαοτικό! Οι 40 εναπομείναντες επιβάτες μεταφέρθηκαν από την αεροπορική εταιρεία στο Γκρατς, 380 χιλιόμετρα μακριά, με ταξί και λεωφορείο.

Εκεί, την Παρασκευή, στις 7 το πρωί, απογειώθηκε τελικά η πτήση της Eurowings για την Κέρκυρα.

Γύρω στο μεσημέρι, η πολυαναμενόμενη προσγείωση! Ο Björn Ewald στη BILD: “Παρέλαβα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, έκανα check-in στο διαμέρισμα διακοπών, έκανα ντους και πήρα πρωινό.

Τώρα είναι επιτέλους ώρα για διακοπές! Φανταστικός καιρός στην Κέρκυρα, καθαρός ουρανός, ηλιοφάνεια και αυτή τη στιγμή 26 βαθμοί”.

ΠΗΓΗ: www.grland.info

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search