• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αλλάζει το πλάνο και άλλη καθυστέρηση για το εργοστάσιο απορριμμάτων στην Κέρκυρα

June 26, 2020 166

 

Αλλαγή πλάνου και νέα καθυστέρηση για το ... γιοφύρι της Άρτας, δηλαδή το εργοστάσιο απορριμμάτων την ώρα που η κατάσταση στον ΧΥΤΑ Τεμπλοπνίου είναι εκρηκτική, έχει ξεπεράσει προ πολλού το κόκκινο, έχει εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα που επιβαρύνει την υγεία και απειλεί τη ζωή των κατοίκων. Ενδεικτικό το παρακάτω ρεπορτάζ της ert.gr

 

Στο μικροσκόπιο του νέου ΦΟΔΣΑ αναμένεται να μπει το αμέσως προσεχές διάστημα  το εργοστάσιο απορριμμάτων της Κέρκυρας καθώς, όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας η περιφερειάρχης και πρόεδρος του νέου φορέα Ρ.  Κράτσα, θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου αν πληροί τις σύγχρονες προϋποθέσεις με βάση το νέο Εθνικό Σχεδιασμό. Η κα Κράτσα, που συναντήθηκε στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος Μιχάλη Γραφάκο, επεσήμανε ακόμη ότι θα πρέπει να εξεταστεί έγκαιρα αν το εργοστάσιο απορριμμάτων της Κέρκυρας μπορεί  να καλύψει  τις σύγχρονες ανάγκες με βάση το νόμο και σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να γίνουν  βελτιώσεις και προσθήκες. Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει και  επιπλέον καθυστερήσεις  των διαδικασιών, η περιφερειάρχης απάντησε ότι τίποτε δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμη με σιγουριά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search