• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Οι αποφάσεις της Συνέλευσης του Ενιαίου Εμπορικού Φορέα

June 28, 2020 138

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/6/20 η Ανοικτή Εκδήλωση-Συνέλευση του Ενιαίου Εμπορικού Φορέα με επιτυχία.

Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους Εμπόρους-Καταστηματάρχες-Επιχειρηματίες που πήραν μέρος στην Εκδήλωση όχι μόνο με την φυσική τους παρουσία αλλά και με τις θέσεις και απόψεις τους και τον δυναμισμό τους. Ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή με αρτιότητα της Εκδήλωσης. Τέλος τους δεκάδες εκπροσώπους Σωματείων, Συλλόγων και ομοσπονδιών των επαγγελματιών και των εργαζομένων καθώς και τριτοβαθμίων οργάνων που πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις ενέργειες-παραστάσεις που έχουν προβεί και πραγματοποιήσει κυρίως προς την Κυβέρνηση. Τρεις είναι οι αποφάσεις της Συνέλευσης :
1. Αλλαγή της στάσης των οργανωμένων δυνάμεων των Εμπόρων και των λοιπών απέναντι σε κάθε έναν που υποβαθμίζει την ζωή μας και την επαγγελματική μας δραστηριότητα καθώς και την αξιοπρέπεια μας. Αυτό θα γίνει με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.
2. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ των παραγωγικών δυνάμεων της Κέρκυρας (επαγγελματιών και εργαζομένων) και την μεταφορά της ΠΙΕΣΗΣ στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που προσπαθεί να υποβαθμίσει την Ζωή μας.
3. Δημιουργήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ εκλεκτών Συναδέλφων που θα επιληφθεί όλων των υποθέσεων του ΤΙΜΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
Επίσης το ΔΣ δέχτηκε την παραίτηση του εκπροσώπου τύπου του συλλόγου Στέφανου Δημουλή, ευχαριστώντας τον για την μέχρι τώρα προσπάθεια του. Ο κύριος Δημουλής θα προσφέρει ενεργά στον σύλλογο ως μέλος. Παράλληλα έγινε και ανανέωση του ΔΣ και η νέα διάταξη είναι ως εξής:
• Πρόεδρος: Παντελής Γιαννούλης
• Αντιπρόεδρος: Κόκκαλης Χρήστος
• Γραμματέας: Βαρότσης Μάριος
• Ταμίας: Κότσης Αλέξανδρος
• Μέλος : Λιτσαρδόπουλος Αλέξανδρος
• Μέλος : Δημουλής Στέφανος
• Μέλος : Ζηνιάτης Αρτέμης- Ιωάννης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search