Print this page

Εθελοντές νοσηλευτές από την Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη!

November 19, 2020 3457

Ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους από την Κρήτη και τα Γιάννενα, τρεις νοσηλευτές από την Κέρκυρα εκδήλωσαν την εθελοντική τους προσφορά στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ώστε να συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων τους στη Θεσσαλονίκη. 

 «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής, ανθρωπιάς και επαγγελματισμού της Δέσποινας, της Αγάπης και του Μιχάλη, που εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στις δύσκολες στιγμές στην Θεσσαλονίκη. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς και τους εύχομαι να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.

Η ανακοίνωση του ΓΝΚ

Αναλογιζόμενοι την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας covid-19 στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης δύο Νοσηλεύτριες και ένα Νοσηλευτής της ΜΕΘ, εκδήλωσαν την εθελοντική τους προσφορά, να συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων των στην Θεσσαλονίκη.
Την Παρασκευή αεροπορικώς θα μεταβούν στη συμπρωτεύουσα και το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η Δέσποινα, η Αγάπη και ο Μιχάλης στους οποίους ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τον θαυμασμό τους.
Όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι νοσηλευτές «η συμμετοχή τους είναι μία πράξη αυτονόητη, αφού θεωρούν ότι σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για το υγειονομικό σύστημα της Θεσσαλονίκης και του αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι τους, η συμβολή όλων των υγειονομικών είναι απαραίτητη».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.