• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας: Η προσφορά αίματος τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

March 22, 2020 72

 

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) κάνει έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να δώσουν αίμα να πάνε στο ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας (Πλατεία Σκαραμαγκά 4, όπισθεν του Public), όπου τώρα γίνονται οι αιμοληψίες, λόγω μεταφοράς του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εξ’ αιτίας της πανδημίας από κορονοϊό, κατά τις ώρες:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08.30 – 14.00

18.00 – 19.30

ΣΑΒΒΑΤΟ

09.00 – 14.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2661039615

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κερκύρας:

«Η προσφορά αίματος τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Βοηθήστε τους συνανθρώπους μας που άμεσα το έχουν ανάγκη! Η αιμοληψία είναι ασφαλής! Μη φοβάστε! Δεν υπάρχει κίνδυνος λόγω του κορονοϊού. Χαρίστε ζωή!

Χρέος όλων μας, χωρίς φόβο και πανικό, η τήρηση αυστηρά των λαμβανόμενων από τους ειδικούς μέτρων! Χρέος όλων μας η επίδειξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης!

Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τις ευαίσθητες ομάδες! Χρέος όλων μας να επιβραδύνουμε το ρυθμό της πανδημίας! Χρέος όλων μας να βγούμε το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτό τον πόλεμο! Η υγεία η ατομική και του συνανθρώπου μας είναι το ύψιστο αγαθό! Προστατέψτε το ως κόρη οφθαλμού! Προστατέψτε τη δημόσια υγεία!

Το ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας, είναι πάντα αρωγός σε κάθε δύσκολη στιγμή που απειλεί την υγεία μας. Η λειτουργία εκεί τώρα του Τμήματος Αιμοδοσίας, είναι χρέος του, είναι πρωταρχικό καθήκον του, είναι δέσμευση προς της αγάπη των συνανθρώπων μας στους οποίους οφείλει την ύπαρξή του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search