• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Παρέμβαση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στα σούπερ μάρκετ

March 23, 2020 90 Be the first to comment!
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 

Την Κυριακή 22 Μάρτη ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ του νησιού, βρισκόμενος στο πλευρό των συναδέλφων, που στην κυριολεξία έχουν λιώσει μέσα στα καταστήματα! Με δύο αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν έξω από αυτά, απαιτούμε εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, όπως τα ζητούν και οι πλέον ειδικοί, οι εργαζόμενοι σε αυτό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, η εργοδοσία των σούπερ μάρκετ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας εργαζόμενων και κοινού. Παράλληλα, τοιχοκολλήθηκε συνοπτικός οδηγός σε σχέση με το τι ισχύει για τις άδειες των συναδέλφων την εποχή του κορονοϊού.
 
Ατομική μας ευθύνη είναι να μείνουμε δυνατοί, να σπάσουμε την αλυσίδα του φόβου, να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου με αλληλεγγύη! Το ότι παίρνουμε μέτρα προστασίας της υγείας της δικής μας και του λαού μας ολόκληρου, δε σημαίνει ότι μένουμε χωρίς φωνή!

 

Κέρκυρα, 23/3/2020
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search