• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αποκλειστικό – Αποκάλυψη: Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοϊδη σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Κέρκυρα! - Ντοκουμέντο

March 07, 2021 3069

Αποκλειστικό – Αποκάλυψη: Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοϊδη σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Κέρκυρα! - Ντοκουμέντο

Ναι είναι αλήθεια! Όσο και αν ακούγεται παράξενο και περίεργο, αποκαλύπτουμε με ντοκουμέντα ότι ο  Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ήταν ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Κέρκυρα!

Μια σημαντική λεπτομέρεια: Δεν αναφερόμαστε στην προχθεσινή επίσκεψη του Μ. Χρυσοχοϊδη στην Κέρκυρα ως υπουργού – κατ΄ ευφημισμόν- προστασίας του πολίτη και στην πραγματικότητα καταστολής.

Αλλά σε παλαιότερη παρουσία του ως …σοσιαλιστής υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το 2009. Θα μου πεις από τον σοσιαλισμό του Γ. Παπανδρέου στο νεοφιλευθερισμό του Κ. Μητσατάκη που κατέφυγαν τόσα πρωτοκλασάτα στελέχη για τη "σωτηρία της πατρίδος" δηλαδή της τσέπης τους και της πολιτικής τους καριέρας μισό τσιγάρο δρόμος. Όσο ακριβώς και προς την "Αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ που κατέφυγαν άλλοι τόσοι και περισσότεροι "σοσιαλιστές". 

Όπως δηλώνει και η αφίσα ο Μ. Χρρυσοχοϊδης ήταν ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο περιστύλιο των ανακτόρων. 

Προχθές ήρθε ως υπουργός της κυβέρνησης της ΝΔ για να μας πει ότι θα «πλημμυρίσουμε από τουρίστες». Το σίγουρο είναι ότι πλημμυρίζουμε από αύρες, χημικά ΜΑΤ και καταστολή!

Η αφίσα από το FACEBOOK του φίλου Παν. Π.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search