• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ανακοίνωση του Συλλόγου επαγγελματιών λογιστών Κέρκυρας

March 24, 2020 55 Be the first to comment!

 

 

 

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Κέρκυρας ανακοινώνει τα παρακάτω:

1. Οι Λογιστές -Φοροτεχνικοί δεν είναι στα επαγγέλματα που πλήττονται σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΠΝΠ στις 21/3 , αν κι ο Σύλλογος έχει διαφορετική τεκμηριωμένη άποψη.

Εμείς όμως θα σταθούμε χρήσιμοι και σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση προκειμένου να εφαρμόσουμε τα μέτρα στήριξης που εξαγγέλθηκαν για επαγγελματίες και εργαζόμενους .

2. Οι Λογιστές -Φοροτεχνικοί ενημερώνονται και ενημερώνουν καθημερινά προκειμένου να ασκήσουν το επάγγελμα τους με υπευθυνότητα , σοβαρότητα και επιστημονική τεκμηρίωση, πρέπει να διαβάσουν – μελετήσουν όλες τις διατάξεις που βγαίνουν καθημερινά, που αφενός είναι πάρα πολλές και αφετέρου ελλιπείς .

Αναμένουμε να βγουν οι ΚΥΑ που θα καθορίζουν και θα ρυθμίζουν , όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά το κράτος μας ορίζει προθεσμίες χωρίς προηγουμένως να έχουν ανοίξει οι πλατφόρμες για τις υποβολές. Παρακαλούμε , επαγγελματίες και εργαζόμενους , να μας δώσετε χρόνο να μελετήσουμε τις διατάξεις και να είστε όλοι βέβαιοι ότι ο κλάδος μας θα πράξει με επαγγελματική ευσυνειδησία και υπευθυνότητα το καθήκον του.

Η πίεση για εύκολες και άμεσες απαντήσεις δεν εξασφαλίζουν και δεν βοηθούν την σωστή αντιμετώπιση . Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και μέχρι πότε να το κάνουμε για όλους . Παρακαλούμε ιδιαίτερα να μας στηρίξετε κι εσείς με την στάση σας ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε όλα όσα θα στηρίξουν την κάθε επιχείρηση και κάθε φορολογούμενο ξεχωριστά. Το ΔΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search