• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εικόνες ντροπής: Με σκουπίδια στου δρόμους της Κέρκυρας

June 10, 2021 181

 

Η πολύπαθη από τα σκουπίδια Κέρκυρα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αναφορικά με την αποκομιδή σκουπιδιών. Παρουσιάζουμε εικόνες των τελευταίων ημερών, όπως τις παρουσιάζουν συμπολίτες μας 

στη σελίδα του FACEBOOK Τα παράπονά σου στον Δήμαρχο. Τα σχόλια, η κριτική και τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Kostas KaridissΚέρκυρα 2μμ 8 Ιουνίου.Μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης,στη πόλη της UNESCO,στη Κέρκυρα του πολιτισμού, 150 μέτρα από το Δημαρχείο .

Από τον Οκτώβριο οι κοινωνικές υπηρεσίες αποδεικνυονται για ακόμα μια φορά κατώτερες των προσδοκιών και των περιστάσεων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι, μνημείο και δέντρο

Dimi BolecΑνοιχτή, ξεχαρβαλωμένη, δεμένη με αλυσίδα μάλλον για να μην διαλυθεί, (ή να μην φύγει ?) και σε ένα σημείο που μαζεύονται παιδιά και παίζουν. Είναι σε κατάσταση κατάρρευσης, και πανεύκολα με λίγο πιο άγριο παιχνίδι παιδιού να γίνει ατύχημα πέφτοντας.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

χειροποίητο κόσμημα Γωγώ ΓωγωΒάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας....... Μπροστά από το γηροκομείο στο Πέραμα.

 

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού

Dimi BolecΜουράγια. Ένα από τα αγαπημένα σημεία που σταματάνε ντόπιοι και μή, για φωτογραφίες!! Στα δεξιά είναι και κάτι σκουπιδοκαδάκια.

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

χειροποίητο κόσμημα Γωγώ ΓωγωΗ ανακαίνιση πήγε πολύ καλά......... Στον δρόμο για το Γαστουρι. Εικόνες απείρου κάλλους.

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

χειροποίητο κόσμημα Γωγώ Γωγω150 μέτρα από το παρκιν του Αχίλλειου στον δρόμο από Γαστουρι για Πέραμα περιοχή Κατσαρατικα. Το χειρότερο είναι ότι από εκεί περνάνε καθημερινά μαθητές του δημοτικού. Την ώρα που οι δάσκαλοι μαθαίνουν τα παιδιά να κάνουν ανακύκλωση εμεις τους δείχνουμε αυτές τις εικόνες... Για να μην πω πόσοι τουρίστες θα δουν τα χάλια μας.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Spyros Nikopoulos βρίσκεται στην τοποθεσία Ύψος.Τελικά αυτό το ωραίο μέρος σε ποιον ανήκει στο δήμο στην περιφέρεια θα φτιαχτεί ποτέ σε λίγο τα μπάζα και τα τσιμέντα θα βρεθούνε στη θάλασσα ντροπή και αίσχος ύψος παραλία μπογδάνου ντροπή και αίσχος περειμενουμε και κόσμο

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Κώστας Πιθαμίτσης : Κακομοίρα φύση ποτέ να προλάβεις να τα ανακυκλώσεις - Παράδρομος στου Τρουμπέτα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search