• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

… Καφέ υγρό από τις βρύσες στην πόλη ... κερνάει η ΔΕΥΑΚ

June 10, 2021 2726


Σοβαρές καταγγελίες, αλλά και ουσιαστικά ερωτήματα, για την ποιότητα  του νερού στην Κέρκυρα. Αυτό φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ  στο FACEBOOK φίλου.

Το ... καφέ υγρό που κερνάει η ΔΕΥΑΚ είναι νερό με λάσπη και σκουριές τρέχει από νωρίς το πρωί από τις βρύσες σε περιοχές στο κέντρο της πόλης, χωρίς ποτέ όμως η ΔΕΥΑΚ να ενημερώσει τους κατοίκους για το πρόβλημα.

Το πρόβλημα ύδρευσης της Κέρκυρας δεν είναι τωρινό είναι διαχρονικό απόρροια του πεπαλαιωμένου  δικτύου, αλλά και της υποστελέχωσης της ΔΕΥΑΚ, που έχει ελάχιστο τεχνικό προσωπικό για την αντιμετώπιση των βλαβών. Εξάλλου η  πολιτική της απαξίωσης Δημόσιων και Δημοτικών υποδομών και υπηρεσιών είναι πάγια τακτική των κυβερνήσεων και ειδικότερα των μνημονιακών. Τον Νοέμβρη από τον Βορρά μέχρι τον Νότο πολλά χωριά για περίπου μια εβδομάδα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ύδρευσης.

Βασικό  χρέος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ΔΕΥΑΚ  είναι να μεριμνά για τον υδροφόρο ορίζοντα, την ορθολογική χρήση του, τη μείωση των διαρροών, την εξοικονόμηση της ενέργειας, τον εκσυγχρονισμό παλαιών δικτύων, γεωτρήσεις, δεξαμενές κλ.π.

Επείγουσα ανάγκη είναι η συντήρηση του δικτύου

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search