• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαμαρτυρία για τη φιέστα στα Ανάκτορα, στην εκδήλωση της Περιφέρειας (video)

June 13, 2021 2275

 

Σε κλίμα αγανάκτησης και οργής που πυροδότησε η απαράδεκτη ενέργεια της ΠΙΝ να υποβάλει μήνυση ποινικοποιώντας μια συμβολική κίνηση των εργαζομένων στην απεργιακή συγκέντρωση της 10ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε χθες η κινητοποίηση του Συνδικάτου ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας και της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρο στην επετειακή εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την Ευρωπαϊκή Ένωση  στα Ανάκτορα με καλεσμένους Μέλη της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πανεπιστημιακούς.   

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία με πανό για τα «40 χρόνια ευρωπαϊκά φαγοπότια», απαιτώντας «εισόδημα επιβίωσης και όχι φιέστες». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η πλειοψηφία των αντιπροσώπων των σωματείων του εργατικού κέντρου Κέρκυρας, χάλασε σήμερα τα γλέντια των ευρωλιγούριδων που είχαν στήσει ‘’κορωνοπάρτυ’’ στα ανάκτορα, για να γιορτάσουν τα ‘’40 χρόνια φαγοπότι’’ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χάλασαν για την φιέστα κοντά εκατό χιλιάδες ευρώ όταν αρνούνται τα ψίχουλα της οικονομικής ενίσχυσης στους ανέργους, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους τους εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό, τα τουριστικά γραφεία και άλλους κλάδους εργαζομένων.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη και συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο εργατικό κέντρο για να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, για ασφαλή επιστροφή στην εργασία με όλα τα δικαιώματα, για εισόδημα που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search