• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνδικάτο Αγγλίας & Ουαλίας: Πικρή εμπειρία από το είδος των αντιεκπαιδευτικών μέτρων στα οποία αντιδρούν οι Έλληνες Εκπαιδευτικοί !

October 12, 2021 425


Το Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνδικάτο στην Αγγλία και την Ουαλία έχει μακρά και πικρή εμπειρία από το είδος των αντιεκπαιδευτικών μέτρων στα οποία αντιδρούν οι Έλληνες Εκπαιδευτικοί με τη σημερινή σας απεργία.
Η Επιστολή Αλληλεγγύης που έστειλε το Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνδικάτο στην Αγγλία και την Ουαλία στους Ελληνες εκπαιδευτικούς

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Το Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνδικάτο εδώ στην Αγγλία και την Ουαλία έχει μακρά και πικρή εμπειρία από το είδος των αντιεκπαιδευτικών μέτρων στα οποία αντιδράτε με τη σημερινή σας απεργία.
Το δρακόντειο σύστημα της βαθμολόγησης και των πινάκων κατάταξης, που επιβάλλεται εδώ από αυτό που ονομάζεται Ofsted (και στην Ουαλία ESTYN) - ένα σύστημα αστυνόμευσης των εκπαιδευτικών, έχει αποβεί επιζήμιο για την εκπαίδευση των παιδιών μας, για την επαγγελματική μας αυτονομία και για την εκπαίδευση ως δημόσιο αγαθό και συλλογικό δικαίωμα.

Είμαι σίγουρος ότι μιλώ εκ μέρους πάρα πολλών στο σωματείο μας, όταν σας συγχαίρω που πήρατε θέση πριν αυτή η ζημιά γίνει στην ελληνική εκπαίδευση, όπως έγινε στην Αγγλία και την Ουαλία. Και σας ευχόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Είναι επίσης εξωφρενικό το γεγονός ότι η κυβέρνησή σας προσέφυγε στα δικαστήρια για να προσπαθήσει να σταματήσει την απεργιακή σας κινητοποίηση. Αν η κυβέρνηση ήταν τόσο σίγουρη για την υπόθεσή της, θα προσπαθούσε να την κερδίσει μεταξύ των εκπαιδευτικών και των γονέων. Αντ' αυτού, αναζητά κατασταλτικές τακτικές. Απ' ό,τι καταλαβαίνω από φίλους στην Ελλάδα, πάρα πολλοί γονείς αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική και στέκονται στο πλευρό σας.


Έχετε την πλήρη αλληλεγγύη μας για να αντιμετωπίσετε τον εκφοβισμό της κυβέρνησης. Η επιτυχία σας αναμφίβολα θα βοηθήσει και εμάς εδώ. Το σωματείο μας έχει μια περήφανη διεθνιστική παράδοση.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας - μαζί πέρα από τα σύνορα.

Αλληλέγγυα,

Gawain

Προεπισκόπηση εικόνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search