• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Τώρα είναι η ώρα της κλιμάκωσης και της συνέχισης του αγώνα μας

October 12, 2021 4990

H ΕΛΜΕ Κέρκυρας κόντρα στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και των αποφάσεων των δικαστηρίων με σύνθημα: ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ εισηγείται την κλιμάκωση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων. Στο Πρόγραμμα δράσης επισημαίνεται μεταξύ άλλων: "Τώρα είναι η ώρα της κλιμάκωσης και της συνέχισης του αγώνα μας, ανεξάρτητα από τις δικαστικές αποφάσεις και τα κυβερνητικά φιρμάνια. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφάσισε να προτείνει για τη συνέχιση του αγώνα προς το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ: Να συνεχίσουμε συγκροτημένα την απεργία - αποχή από την αξιολόγηση και τα σχέδια κατηγοριοποίησης του σχολείου, με βάση τις αποφάσεις ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ. Ο νόμος Χατζηδάκη θα μείνει στα χαρτιά.

Αναλυτικά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Η μεγαλειώδης συμμετοχή στην απεργία ήταν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην απαίτηση όλου του λαού να στηριχθούν ουσιαστικά τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί, ήταν ένα βροντερό ΟΧΙ στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια για ένα σχολείο των ταξικών φραγμών, που θα «κοιτάει» στην τσέπη μαθητές και γονείς, για ένα σχολείο όπου όλα θα «πωλούνται» και όλα θα «αγοράζονται».

Μετά τη βροντερή απάντηση που έδωσαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, η μάχη ενάντια στον αντιδραστικό νόμο της κυβέρνησης θα συνεχιστεί ακόμα πιο μαζική, με όλες τις μορφές και όλα τα μέσα. Τώρα είναι η ώρα της κλιμάκωσης και της συνέχισης του αγώνα μας, ανεξάρτητα από τις δικαστικές αποφάσεις και τα κυβερνητικά φιρμάνια.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφάσισε να προτείνει για τη συνέχιση του αγώνα προς το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ:

· Να συνεχίσουμε συγκροτημένα την απεργία - αποχή από την αξιολόγηση και τα σχέδια κατηγοριοποίησης του σχολείου, με βάση τις αποφάσεις ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ. Ο νόμος Χατζηδάκη θα μείνει στα χαρτιά.

· Κανένας σύλλογος διδασκόντων να μη συνεδριάσει τις επόμενες μέρες. Ο κλάδος θα απαντήσει συντεταγμένα. Καλύπτουμε με πανελλαδικές κυλιόμενες στάσεις εργασίας, μέσα στην εβδομάδα, για όσους συναδέλφους δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή σε συνεδριάσεις και ομάδες. Η ΕΛΜΕ Κέρ-κυρας έχει ήδη προκηρύξει τις στάσεις εργασίας για το νομό.

· Νέα 24ωρη Πανεκπαιδευτική Απεργία την Παρασκευή 15/10 και μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα να κατακλύσουν τους δρόμους της Αθήνας.

· Έκτακτες, μαζικές Γενικές Συνελεύσεις των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ την Τετάρτη 13/10 και την Πέμπτη 14/10 και ολομέλεια προέδρων το Σάββατο 16/10 με σκοπό την κλιμάκωση του αγώνα μας, με συλλογικό και οργανωμένο τρόπο, με όλες τις μορφές που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Στην Κέρκυρα η Γ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη, 14/10, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

· Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών σε κάθε σχολείο με το γράμμα των σωματείων.

· Να γίνει άμεσα κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τον συντονισμό των δράσεων.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search