• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Χρήστος Κουρής: Όλα τα τραγούδια μου τα γέννησε ο δρόμος

October 19, 2021 326

Ο Χρήστος Κουρής είναι γνωστός μουσικός του δρόμου (Η μαγεία του ονείρου - Πατήστε ΕΔΩ) που με την παρουσία του γεμίζει μελωδίες το κέντρο της Κέρκυρας. Όμως ορισμένοι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο εδώ και χρόνια (Πατήστε ΕΔΩ), αλλά αυτός επιμένει, αν και δηλώνει ότι "δεν υπάρχουν άλλα ψυχικά αποθέματα, δεν αντέχω άλλο αυτό τον πόλεμο που με κάνει έξω φρενών. Προετοιμάζω τις συνθήκες να απομακρυνθώ"

Αναλυτικά το κείμενό του στα social media:

Η μουσική είναι δρόμος μου και ο στίχος το μονοπάτι μου, όλα τα τραγούδια μου τα γέννησε ο δρόμος, ο δρόμος που κουβαλά της ανησυχίες μου . Ξέρω πως κάποια στιγμή δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω τη μουσική μου στο δρόμο ,και νιώθω πως σιγά σιγά πλησιάζει αυτή η ώρα ,δεν υπάρχουν άλλα ψυχικά αποθέματα, δεν αντέχω άλλο αυτό τον πόλεμο που με κάνει έξω φρενών. Προετοιμάζω τις συνθήκες να απομακρυνθω από αυτό που λέγεται καλλιτέχνης του δρόμου. Ευελπιστώ σε λίγους μήνες να τα καταφέρω να απομακρυνθω . Εκεί που θα συναντιομαστε θα είναι σε μαγαζιά η συναυλιακούς χώρους .Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την ζεστή αγκαλιά, για τις ωραίες κουβέντες και τη συμπαράσταση που μου προσφέρετε τόσα χρόνια .θα τα ξαναπούμε σύντομα στο δρόμο μέχρι να περάσουν οι μήνες και να γραφτεί το τελευταίο κείμενο που θα κλείσει το κεφάλαιο καλλιτέχνης του δρόμου.

Με αγάπη Χρήστος Κουρής, το φρόνιμο κτήνος

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search